4 Şubat Cuma Uşak'ta nöbetçi eczaneler

Cuma günü mesai bitiminin ardından acil ihtiyaçları için nöbetçi eczane arayan Uşaklıların gidecekleri adresler belli oldu.
4 Şubat Cuma Uşak'ta nöbetçi eczaneler

Eczaneler mesai saatlerinin bitmesinin ardından belirli saat aralıklarında nöbetçi eczaneler aracılığıyla hizmet vermeye devam ediyor. Eczanede işi olan Uşaklılar nöbetçi eczanelerin hangi ilçelerde olduğunu sorguluyor. Uşaklılar, mesaisi biten eczanelerin ardından nöbetçi eczane aramaya başlarken Uşak Gündem olarak bugüne ait nöbetçi eczanelerin listesini sizler için sitemize ekledik. Eczanelerde mesai saati başlangıcına kadar nöbetçi eczaneler hizmet verirken 4 Şubat Cumartesi günü nöbetçi eczane listesi açıklandı. 4 Şubat Cumartesi gününden 5 Şubat Pazar sabahına kadar açık olan Uşak nöbetçi eczanelerinin listesi belli oldu. 

4 ŞUBAT CUMARTESİ UŞAK NÖBETÇİ ECZANELER

Eczanelerde mesainin sona ermesiyle birlikte görevi nöbetçi eczaler devraldı. 4 Şubat Cumartesi günü ile birlikte nöbetçi eczane listesini Uşak Eczacı Odası paylaştı. Uşak Eczacılar Odası tarafından paylaşılan listede eczanelerin adresleri ve iletişim bilgilerine de yer verildi.  

SÜMER ECZANESİ

İSMET PAŞA CAD GARANTİ BANKASI ARALIĞI İSLİCE MAH.DERE SOK.NO:5    

İletişim: 215 10 93   

BİZİM ECZANESİ

ÜNALAN MAH. MİMAR SİNAN CD NO:97/B MENDE PAZARI YOLU ÜZERİ  

İletişim:  223 26 38

AKKAYA ECZANESİ

CUMHURİYET MAH.UĞUR MUMCU CAD.NO:22/A ESKİ ÖZEL ÖZTAN HASTANESİ YANI    

İletişim:  216 38 36