20 Mayıs Cumartesi Uşak'ta nöbetçi eczaneler açıklandı!

Cumartesi günü mesai bitiminin ardından nöbetçi eczaneler görevi devraldı. Eczanelerde işi olan Uşaklılar nöbetçi eczanelerin hangi ilçelerde olduğunu sorgularken merak edilenleri 20 Mayıs tarihi ile derledik.
20 Mayıs Cumartesi Uşak'ta nöbetçi eczaneler açıklandı!

20 Mayıs Cumartesi Uşak'ta nöbetçi eczaneler açıklandı! - İlaç ihtiyaçlarını karşılayan sağlık kuruluşları olarak eczaneler hizmetlerine devam ediyor. Eczanelerin mesai saatinin sona ermesinin ardından acil ihtiyaçları olanlar için belirli saat aralıklarında nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam ediyor. Uşaklılar, mesaisi biten eczanelerin ardından nöbetçi eczane aramaya başladı. Hafta sonu hangi eczanelerin nöbetçi olduğu merak edilirken 20 Mayıs Cumartesi tarihi ile açık olan Uşak nöbetçi eczanelerinin listesini derledik. 

20 MAYIS CUMARTESİ UŞAK NÖBETÇİ ECZANELER

Eczanelerde mesainin tamamlanmasıyla görevi nöbetçi eczaler sürdüyor. Uşaklılar 20 Mayıs Cumartesi 2023 tarihi ile nöbetçi eczane listesini araştırırken Uşak Eczacı Odası tarafından takvim açıklandı. Bugün Uşak'ta açık olan eczanelere ait bilgiler paylaşıldı. Uşak Eczacılar Odası tarafından paylaşılan listede eczanelerin adreslerine yer verilirken liste şu şekilde paylaşıldı;

SEVİM ECZANESİ    

YENİ DEVLET HAST. KARŞISI AYTEMİZ PETROL YANI    

İletişim: 223 82 89

EGE ECZANESİ    

SARAYALTI MAH.ANKARA CAD.NO:1/B

YENİ DEVLET HASTANESİ KARŞISI

İletişim: 223 64 30

ÇAKIR ECZANESİ    

KEMALÖZ MAH.ATATÜRK BULVARI NO:143/A

ÖZEL KEMALÖZ ÖZTAN HASTANESİ YANI  

İletişim: 224 60 69

Uşak'ın nöbetçi eczaneler listesi Uşak Eczacılar Odası tarafından güncellenmeye devam ediyor.