1 Şubat Çarşamba Uşak'ta nöbetçi eczaneler listesi

Çarşamba günü mesai bitiminin ardından eczaneye gidecek olan Uşaklılar nöbetçi eczane arayışına çıktı. Uşak Gündem olarak bugün nöbetçi olan eczanelerin adreslerini haberimize ekledik.
1 Şubat Çarşamba Uşak'ta nöbetçi eczaneler listesi

Eczanelerde mesainin tamamlanmasının ardından görevi nöbetçi eczaler devralırken Uşaklılar, 19.00'da mesaisi biten eczanelerin ardından nöbetçi eczane aramaya başladı. Eczanelerde mesai saati başlangıcına kadar nöbetçi eczaneler hizmet verirken 1 Şubat Çarşamba günü nöbetçi eczane listesi açıklandı.1 Şubat Çarşamba gününden 2 Şubat Perşembe günü mesai başlangıcına kadar açık olan Uşak nöbetçi eczanelerinin listesi açıklandı. 

1 ŞUBAT ÇARŞAMBA UŞAK NÖBETÇİ ECZANELER

Eczaneler mesai saatlerinni ardından acil ihtiyaçları olanlar için belirli saat aralıklarında hizmet vermeye devam ediyor. Uşaklılar 1 Şubat Çarşamba  2023 tarihi ile nöbetçi eczane listesini araştırırken Uşak Eczacı Odası tarafından takvim açıklandı. Bugün Uşak'ta açık olan 3 eczaneye ait bilgiler paylaşıldı. Uşak Eczacılar Odası tarafından paylaşılan listede eczanelerin adreslerine yer verildi. İşte o liste;

SERKAN ECZANESİ

KURTULUŞ MH. HAKKI YAĞCI CD. NO:7/B

(ZİRAAT BANKASI ARALIĞI)

İletişim: 227 27 20 

HUZUR ECZANESİ

KÖME MH. YÜCELTİ SK. A.YILANCIOĞLU İŞHANI NO:2/A

(ULU CAMİİ OTOPARKI KARŞISI)  

İletişim: 227 03 03    

FATİH ECZANESİ

ESKİ SSK HASTANESİ ALTI İŞ-KUR SOKAĞI CUMHURİYET MAH. SAFFET EFENDİ SOK. NO 39/A  

İletişim: 222 25 22