Yalım duyurdu CHP Genel Başkanı Özgür Özel Uşak'a geliyor!

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım yapmış olduğu açıklama ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Uşak'ı ziyaret edeceğini duyurdu.
Yalım duyurdu CHP Genel Başkanı Özgür Özel Uşak'a geliyor!

31 Mart yerel seçimlerinde büyük başarıya imza atan CHP Genel Başkanı Özgür Özel teşekkür ziyaretlerini sürdürürken bu kapsamda Uşak'a geleceğini duyurdu. Yapılan seçimde belediye başkanı olarak görev alan ve bir kere daha AK Parti adayı olarak gösterilen Mehmet Çakın'ı geride bırakarak seçimi CHP'den aday gösterilerek kazanan Özkan Yalım duyuru yaptı.

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım yapmış olduğu açıklamasında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Uşak'ı ziyaret edeceğini açıkladı. Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden de ziyaret programı ilan edildi ve ziyaret tarihi resmen açıklandı.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL NE ZAMAN UŞAK'A GELECEK, UŞAK MİTİNGİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Uşak'ı ziyaret edeceğini açıkladı. Ziyaret tarihi konusunda ise Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel Uşak’a geliyor. Halkçı ve eşitlikçi bir yönetime kavuşan Uşak’a “Hayırlı Olsun” demek için Sayın Genel Başkanımızın katılımıyla 10 Mayıs Cuma günü saat 16:00’da düzenleyeceğimiz programa tüm halkımız davetlidir." denilerek gerekli bilgilendirme yapıldı.

usak-belediyes-i.jpg

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 10 Mayıs 2024 Cuma günü Uşak'ı ziyaret edecek. Başkan Yalım Uşak Belediyesi'ni ziyaret edecek ve belediye önünde toplanan vatandaşlara konuşma gerçekleştirecek. Tüm Uşaklılar Cuma günü ziyaret için belediye önüne davet edildi...