Vali Kocabıyık Kadın Kooperatifleri Üçüncü Bölgesel Buluşması’na katıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İzmir'de katıldığı Ege Bölgesi Kadın Kooperatifleri Buluşması'nda kadınların güçlenmesinin Türkiye'nin güçlenmesi anlamına geldiğini ifade etti.
Vali Kocabıyık Kadın Kooperatifleri Üçüncü Bölgesel Buluşması’na katıldı

Denizli, Kütahya, Manisa, Muğla, Aydın, Afyonkarahisar ve Uşak'taki ilgililerin çevrim içi görüşlerini belirttiği toplantıya, bölge milletvekilleri, kadın kooperatifleri temsilcileri ile diğer ilgililer katıldı.

Uşak adına toplantıya on line olarak katılan Uşak Valisi Funda Kocabıyık yaptığı değerlendirmede; “Bugün, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk başkanlığında Valilerimizin ve Milletvekillerimizin katılımıyla Kadın Kooperatifleri Üçüncü Bölgesel Buluşması Ege Bölgesi Toplantısı’nı gerçekleştirdik.

Kadın kooperatifçiliği ve istihdamı alanında iş birliğini geliştirmek, farkındalık yaratmak, kadın kooperatiflerini güçlendirmek, sürdürmek ve yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz toplantımızın ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

İlgili Haberler