Uşak’ta AK Parti’nin Dikilitaş mitinginde alan hınca hınç doldu

AK Parti Uşak Belediye Başkanı olan ve önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Dikilitaş Mahallesi’ndeki mitinge katıldı. Miting alanının hınca hınç dolu olduğu gözlerden kaçmadı.
Uşak’ta AK Parti’nin Dikilitaş mitinginde alan hınca hınç doldu

Başkan Çakın, miting alanından tüm Uşaklılara seslendi. Dikilitaş Mahallesi’nden açıklamalarda bulunan Çakın, “Uşak Belediyesi’ni ne kıraathane köşelerinden ne de pavyon köşelerinden yönetilmesine müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Türkiye yerel seçime doğru geri sayıma başladı. Seçime artık 1 hafta kaldı. Seçim çalışmaları kapsamında pek çok önemli projede imzası olan Mehmet Çakın için dün Ak Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde “Uşak’ın Başkanı Mehmet Çakın” sloganı atıldı. Kalabalık, aynı sloganla Millet Bahçesi’ne oradan da Kıbrıs Caddesi 1. Kaynak Sokak’a kadar toplu bir şekilde yürüdü.

KATILIM YOĞUN OLDU

Mitinge Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın’ın yanı sıra, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ile Fahrettin Tuğrul, İl Başkanı Himmet Yaşar, parti teşkilatları ve çok sayıda Uşaklı katıldı.

"AK PARTİ DÖNEMİNDE KAVUŞTUK"

22 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin AK Parti Belediyeciliği ile güçlendiğine vurgu yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, “Çöp, çamur ve çukur belediyeciliğinden hizmet belediyeciliğine, gönül belediyeciliğine AK Parti dönemlerinde kavuştuk. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde biz de pandemiye, deprem felaketine ve bütün zorluklara rağmen arkadaşlarımızla gece gündüz çalışarak el birliğiyle şehrimize hizmet ettik. Allah’a şükürler olsun şehrimizin dört bir tarafında eserlerimizi bir bir hayata geçirdik, sizlerin hizmetine sunduk.” dedi ve yapılan projeleri paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-03-25-093826-min.png

“VATANDAŞIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

Kente nefes aldıran projelerin hayata geçirildiğini dile getiren Başkan Çakın, Çocuk Kent’in binlerce vatandaşın katılımıyla hizmete sunulduğunu, ondan kısa bir süre önce de Dikilitaş Millet Bahçesi’nin açıldığını hatırlattı. Çakın, yeni dönemde Karayolları Müdürlüğü’nün bulunduğu tüm alanda Dikilitaş Millet Bahçesi’nin ikinci etabını da yaparak alanı İzmir-Ankara Karayolu’na kadar ulaştıracaklarını aktardı. Ayrıca mahalleye bir de Karaağaç’ta olduğu gibi kapalı pazar yeri ve düğün salonu kazandıracaklarını söyledi.

GÜZEL HABERLERİ VERDİ

Başkan Çakın, konuşması sırasında 2024 Mayıs’tan itibaren emeklilere müjdeleri sıraladı. İhtiyaç sahibi emeklilere suyun ücretsiz olacağını söyleyen Çakın, Kayaağıl Termal Tesisleri’nden de ücretsiz, buradaki apartlardan da yüzde 50 indirimle yararlanacaklarını belirtti.