Uşak'ta 25 isim AK Parti'den aday adayı oldu

Uşak’ta, 24 Haziran'da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 25 isim AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Uşak'ta 25 isim AK Parti'den aday adayı oldu

24 Haziran  tarihindeki 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için, Uşak’ta 25 isim Ak Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptı.

“Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diyorum”

29 Nisan 2018 Pazar günü, saat 12:00’a kadar aday adaylığı başvurusunun devam ettiğini belirten AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, aday adaylarının sayısının çokluğunun partisine olan teveccühün bir göstergesi olduğunu söyledi.

 Aday adaylarının evraklarını eksiksiz bir şekilde doldurmasını gerektiğini hatırlatan Mehmet Çakın, “Partimizin kurumsal internet sitesinde tüm bilgi ve dokümanlar mevcuttur. Ayrıca http://www. akadayadaylari.com internet sitesinden 24 Haziran seçimlerinin kurumsal tanıtım kartı, afiş, broşür ve diğer tanıtıcı unsurlar için örneklerimiz yer alıyor. Aday adayı arkadaşlarımızdan isteğimiz, partimizin uyguladığı disiplin çerçevesinde hareket etmeleridir. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diyorum” dedi.

Çakın, AK Parti Uşak İl Teşkilatına aday adaylığı için başvuran isimleri ise şöyle sıraladı:

Mehmet Altay, Alim Tunç, İsmail Güneş, Adem Bişkin, Ahmet Aydın, Ali Sarıca, Alper Cem Ünal, Basri Yıldırım, Ekrem Kasap, Hamza Kale, Hasan Kaya, Hüseyin Keskin, Mert Şişman, Mesut Apaydın, Muhammed Karakuş, Muhammed Kuzubaşı, Ozan Akın, Sadi Cebeci, Servet Kuş, Sezer Ateş, Suna Sönmez, Umut Karakaya, Yasin Kaya, Erhan Çepni ve Zafer Aydın.

İlgili Haberler