Uşak’ta 2022 yılının ilk esnaf oda Başkanı Atalay Savaş oldu

Uşak Sarraflar Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf Odası üyeleri Başkan Atalay Savaş ile yola devam dedi.
Uşak’ta 2022 yılının ilk esnaf oda Başkanı Atalay Savaş oldu

Kayıtlı 110 üyesi olan Uşak Sarraflar Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanlığını 2010 yılından bu yana sürdüren ve aynı zamanda Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı olan Atalay Savaş, tek liste ile gidilen seçimlerde 4 yıl için yeniden Başkan seçildi.

Köme Mahallesi Yücelti Sokak’ta bulunan odaya ait işyerinde yapılan genel kurulda Başkanlığa Ahmet Tükel, yardımcılığına da Tuncay Teke seçildi.

Seçim sonrası kendisini ve yönetimini 3. kez başkanlık görevine layık gördükleri için gösterdikleri teveccühe teşekkür eden Savaş, “Bildiğiniz gibi, Uşak’taki tüm esnaf odalarımız, Ocak, Şubat ve Mart aylarında genel kurullarını yapacak. Başkan ve yönetim kurullarını seçecek  Mayıs ayında birlik seçimi yapılacak.. Daha sonraki aylarda federasyon ve konfederasyon seçimleri gerçekleştirilecek. 2022 yılı Türkiye’deki tüm esnaflar için seçim yılı olacak.

İlk seçimi de Uşak Sarraflar Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf Odası olarak biz yapmak durumunda kaldık. Onun sebebi de önümüzde yoğun bir seçim trafiği var. Bizim buradaki görevimiz dışında Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği başkanlık görevimiz var. Diğer odaların genel kurularında birlik başkanı sıfatı ile daha çok yardımcı olmak için kendi odamın yönetimi ile fikir birliği ederek bugün genel kurlumuzu gerçekleştirdik” dedi.

Uşak Sarraflar Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf Odası yeni yönetimi de şu isimlerden oluştu:

Atalay Savaş(Başkan),  Tufan İnci, Mehmet Keskin,  Bekir Ünal, Erkan Emet, Hakan Kara, Tanzer Ünal.

(SALİH KILINÇ / HABER)