Uşak'a Bakanlardan çıkarma! Enerji ve Sanayi Bakanları Uşak'a geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar bir dizi ziyaret ve inceleme için yarın Uşak'a gelecekler.
Uşak'a Bakanlardan çıkarma! Enerji ve Sanayi Bakanları Uşak'a geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar 28 Mart Perşembe günü Uşak’ı ziyaret edecekler. Ayrı ayrı programlarla Uşak’ı ziyaret edecek olan her iki bakan da önemli temaslarda bulunacaklar.

SANAYİ BAKANININ UŞAK PROGRAMI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bir dizi ziyaret ve gençlerle buluşmak için yarın Uşak’a geliyor. Saat 10:15’de Uşak Valiliğini ziyaret ederek programına başlayacak olan Bakan Kacır, daha sonra Uşak Üniversitesi’nde gençlerle bir araya gelecek ve ardından Uşak Belediyesini ziyaret ederek ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Bakan Kacır programına, Sanayiciler ile İstişare Toplantısı yaptıktan sonra Uşak programını tamamlayacak.

ENERJİ BAKANI UŞAK’I ZİYARET EDECEK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar, bir dizi ziyaret ve inceleme için yarın geleceği Uşak’ta vatandaşlarla buluşup birlikte iftar yapacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar, bir dizi ziyaret ve inceleme için yarın Uşak’a geliyor. Saat 15:30’da Uşak Valiliğini ziyaret ederek programına başlayacak olan Bakan Bayraktar, daha sonra İsmetpaşa Caddesi esnaflarla bir araya gelecek ve ardından Uşak Belediyesini ziyaret ederek ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelecek.

Bakan Bayraktar programına, Sektör Temsilcileri ile İstişare Toplantısı yaptıktan sonra Yeni Aşevinde vatandaşlara birlikte iftar yaptıktan sonra Banaz ilçe ziyaretiyle Uşak programını tamamlayacak.

ALPER GEZERAVCI GELİYOR!

alper.jpg

Öte yandan Uşak Belediyesi’nin organizasyonunda Türkiye’nin İnsanlı İlk Uzay Misyonu’nu gerçekleştiren Alper Gezeravcı da Uşak’a geliyor. 28 Mart Perşembe günü Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde yapılacak etkinlikte Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı Uşaklılar ile buluşacak.