Uşak Belediyesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır’ı ağırladı!

Uşak Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir paylaşım yaptı. Aktarılan son habere göre Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Kacır Uşak’a geldi. Bakan Kacır, burada belediye bünyesinde ağırlandı.
Uşak Belediyesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır’ı ağırladı!

Belediye, yaptığı paylaşımında konuya ilişkin şunları söyledi:

“Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere şehrimize teşrif eden Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır’ı belediyemizde ağırladık.

Sayın Kacır’a yapılan çalışmalar ve gelecek dönem projeleri hakkında bilgiler aktaran Başkanımız, desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundu”

Bunun yanı sıra Uşak Belediyesi, Sanayi Bakanı Kacır ve Türkiye’nin İlk Uzay Misyonu’nu gerçekleştiren TURKastro bakanlığının katkıları ile Uşak’ta düzenlenen program kapsamında Uşaklılarla bir araya geldi.

ekran-goruntusu-2024-03-28-155552-min.png

ALPER GEZERAVCI DA PROGRAMDAYDI

Bakan Kacır burada önemli konuşmalar yaparken, programda ilk Türk Uzay Astronotu olan Alper Gezeravcı’nın da olduğu belirtildi. Yapılan açıklama şu şekilde:

“Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere şehrimize teşrif eden Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn @mfatihkacir ve Türkiye’nin İlk Uzay Misyonu’nu gerçekleştiren Sn @TURKastro bakanlığımızın katkılarıyla şehrimizde düzenlenen program kapsamında gençlerimizle bir araya geldi.

Geleceğimiz olan gençlere hitaben konuşmasını gerçekleştiren Sayın Bakanımızı ve uzay tecrübelerini gençlerle paylaşan Sayın Gezeravcı’yı şehrimizde görmekten dolayı mutluluk duyuyoruz”