Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Aybey mitinginde büyük coşkuyla karşılandı

31 Mart yerel seçime sayılı gün kala mevcut AK Uşak Belediye Başkanı ve gelecek 5 yıllık dönem için yeniden aday gösterilen Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, Uşaklılarla yeniden bir araya geldi.
Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Aybey mitinginde büyük coşkuyla karşılandı

Aybey Mahallesi mitinginden önce Köme Mahallesi’nde partili gençlerle bir araya gelen Başkan Çakın için katılımın yoğun olduğu görüldü.

Düzenlenen mitinge AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın’ın dışında çeşitli parti teşkilatından isimlerin de katıldığı görüldü. Mitingde, çok sayıda Uşaklı vatandaşla birlikte AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ile Fahrettin Tuğrul, İl Başkanı Himmet Yaşar, parti teşkilatları da mitingde yer aldı.

ekran-goruntusu-2024-03-29-092827-min.png

“YENİ DÖNEMDE MAHALLEMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Çakın, konuşmasında 5 yıllık dönem içerisinde ekonomik kriz ve deprem gibi felaketler başta olmak üzere sıkıntılı dönemlerde bile şehrin dört bir yanında çalıştıklarını vurguladı. Faaliyetlerine ilişkin açıklama yapan Çakın şunları söyledi:

“Yeşil Karaağaç Sosyal Tesisimizden Muharremşah Çok Amaçlı Salonumuza, Kemalöz Mahallemizdeki Gençlik Merkezimizden Karaağaç Kapalı Pazar Yeri ve Düğün Salonumuza kadar şehrimizin dört bir tarafında birçok projemizi hayata geçirdik. Aybey Mahallemiz içinse, göreve başladığımız ilk zaman bir söz verdik. Çok şükür sizlere verdiğimiz sözü tutarak Şerafettin Sağıroğlu Eğitim ve Yaşam Merkezi’ni hizmete açtık. Mahallemizin her noktasında çalışmalarımızı sürdürdük. Feridun Alabaş Caddesi’ni de başlatan aşağıya asfaltlayarak yeniledik. Bununla da kalmadık, çocuklarımız için çay kenarında yeni bir park inşa ettik. Bununla da yetinmeyeceğiz ve inşallah yeni dönemde mahalle halkımızın bizden talep ettiği düğün salonunu sizlerle buluşturacağız. Yine milletimizin yaşadığı ekonomik sıkıntıları düşünerek belediye olarak emeklilerimiz için Mayıs ayından itibaren Kayaağıl Termal Tesislerimizin tamamen ücretsiz ve apartlarımızın ise yüzde elli indirimli olmasına karar verdik. Bununla da kalmadık. Yine Mayıs ayından itibaren ihtiyaç sahibi emeklilerimiz için suyu ücretsiz yapacağız. Yeni dönemde mahallemiz için çalışacak, annelerimiz için kreş inşasına devam edeceğiz. Tabi ki yaşlılarımız için Vefa Yaşam Merkezi gibi donatıların sayılarını arttıracak, tüm vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz”

ekran-goruntusu-2024-03-29-092850-min.png

"BELEDİYECİLİĞİ CUMHURBAŞKANINDAN ÖĞRENDİK"

Belediyeciliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendiklerini ifade eden Çakın, akıllarında hiçbir zaman yetim, öksüzün hakkını kendi çıkarları için kullanmak gelmediğinin bir kere daha altını çizdi.

Düzenlenen mitingin devamında AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul ve AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş de konuşmalar yaptı.