Uşak Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Yücer, seçim çalışmalarını hızlandırdı

31 Mart yerel seçimlerinde Uşak Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Yücer, seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Atatürk Mahallesi’nden Muhtar Adayı olan Yücer yaklaşık 7 aydır aktif olarak sahada çalışmalarına devam ediyor.
Uşak Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Yücer, seçim çalışmalarını hızlandırdı

Yaklaşık 2021 yılından bu yana seçimlerde muhtar adayı olacağını ifade eden Ömer Yücer, son aylarda hız kazandırdığı seçim çalışmalarına ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmiyor.

"31 MART'A KADAR GİRİLMEDİK SOKAK, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ"

Yücer, sosyal medya hesabı üzerinden 21 Ocak tarihinde yaptığı paylaşımında ailesinden aldığı destekle seçim için kolları sıvadığını belirtti. Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Yücer, sosyal medya üzerinden “Babamın öğüdü anamın duası ile başlıyoruz. 31 Mart’a kadar girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmayacağız inşallah. Rabbim nasip ederse niyet hayır, akıbet hayır. Bismillah” yaptığı paylaşımıyla 31 Mart tarihine kadar aralıksız bir şekilde çalışacağının da altını çizmişti.

1-min.jpeg

"SİFTAH PARASI DAĞITIMI" PROJESİ

Seçim çalışması kapsamında kapı kapı gezmeye devam eden Ömer Yücer esnafların yanı sıra aileleri de ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. 31 Mart seçim çalışmalarını ayrıntısına kadar planlayan muhtar adayı, “Siftah Parası Dağıtımı” projesi ile dikkat çekiyor. Seçime rakiplerinin yanı sıra sıkı bir şekilde hazırlanan Ömer Yücer'in 19 projesinin olduğu biliniyor.

2-min.jpeg

FARKLI İMSAKİYE TASARIMLARI

Bir belediye başkanı ve milletvekili edası ile seçim çalışmalarını profesyonel bir şekilde yürüten Ömer Yücel, bunun yanı sıra Atatürk Mahallesi’nin sınırları içerisinde yer alan 5 cami ve mahalle sakinlerinin ortak kullandığı 2 cami ile birlikte toplamda 7 caminin görüntülerini drone ile çekerek farklı imsakiye tasarımlarına da imzasını attı.