Umut Karakaya'ya destek giderek artıyor

Sanayici ve iş adamı Umut Karakaya geniş bir kesimden destek sağlamış durumda. 27.Dönem Ak Parti Uşak Milletvekili Aday Adayı olan Karakaya hızlı adımlarla ilerliyor.
Umut Karakaya'ya destek giderek artıyor

Ak Parti Uşak Milletvekili aday adaylığını geçen hafta içerisinde açıklayan Umut Karakaya geçmiş yıllardan bu yana birçok ödülü kazandı. 7 yıl üst üste “En çok ihracat yapan” firma ödülü ile Karakaya’nın aday adaylığı açıklamasını ilk kez mesai arkadaşları ile paylaştığı biliniyor. Başvuru dosyasını ise Ak Parti Uşak İl Başkanlığı binasında yapılan bir etkinlik ile il başkanına vermişti.

"İş Dünyasından Geniş Destek"

İl başkanı Mehmet Çakın’a dosyasını teslim eden Karakaya, adaylık açıklamasının sonrasında mesai arkadaşları, işçiler, sanayici yatırımcı iş insanları ile de adaylığını paylaştı ve büyük bir destek aldı. Üstelik sivil toplum örgütlerinden de desteğin artması gözden kaçmadı. Ayrıca sanayi sektöründeki önde gelen isimlerden de Umut Karakaya’ya olan ilgi ve destekler artıyor. Elde edilen bilgilere göre iş dünyasından böyle güçlü bir ismin temsil edilmesi her zaman arzu edilen bir durum ve Umut Karakaya gibi güçlü bir kişinin olması da son derece önem kazanmış durumda. Bunda sanayi şehri olan Uşak’ın yatırımcıların önünü açacak potansiyelinin oluşması da etkili olarak görülüyor. Diğer bir ifadeyle Karakaya’nın milletvekili aday adaylığının ve ilerleyen dönemlerdeki seçilme durumunun şehirdeki ekonomik gelişmeler açısından önemli fırsatlar yaratacağı düşünülüyor. Sivil toplum kuruluşlarının da bu ismi takip etmesi, yurt dışı ülkelerle de ilişkisi olması nedeniyle Karakaya, Uşak’a yatırım anlamında ciddi faydaları olacağının sinyallerini vermiş bulunuyor.

"Tüm Destekçilere Teşekkür Mesajı"

Umut Karakaya Ak Parti Uşak Milletvekili Aday Adaylığı açıklanması sonrasında kendisine yönelen yoğun ilgi için tüm destekçilerine teşekkürlerini iletti. Uşaklı hemşehrileri yanında , mesai arkadaşlarına, Sivil Toplum Kuruluşu başkanlarına, Ak Parti İl, İlçe, Gençlik ve Kadın Kollarına, Sanayici İş adamları’na ve tüm Uşak halkına teşekkürlerini ilettiğini, bunu bir borç bildiğini ifade etti.

Karakaya ayrıca bu zorlu dönemlerde kendisini aday adaylığı için  yönlendirenlere de teşekkürlerini iletti.