Ulubey İlçe seçim güvenliği toplantısı yapıldı

Uşak'ın Ulubey İlçesinde seçim güvenliğine yönelik toplantı gerçekleştirildi.
Ulubey İlçe seçim güvenliği toplantısı yapıldı

Uşak’ın Ulubey ilçesinde ve yurt genelinde 31 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin demokratik bir ortamda, huzur ve güven içinde gerçekleşmesi amacıyla alınacak önlemler ile Yüksek Seçim Kurulunca alınan kararların sağlıklı bir şekilde uygulanabilmesi adına İlçe Seçim Güvenliği Toplantısı Kaymakam Onur Özaydın başkanlığında yapıldı.

Toplantıda İlçede 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi için seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrası alınacak tedbirler görüşüldü. Ayrıca toplantıda seçim irtibat bürolarının güvenliğinin sağlanması, Siyasi Partilerin yapacakları çalışmalarda emniyet ve güvenlik tedbirlerinin alınması ve seçim yasaklarına uyulması konusunda gerekli uyarılarda bulunulması da karara bağlandı.

İlçe Kaymakamı Onur Özaydın başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Rıdvan Bozdağ, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Topaloğlu, Yazı işleri Müdürü Veysel Yılmaz ile siyasi parti temsilcileri katıldı.