SP Uşak İl Başkanı Çakmak’tan AK Parti İl Başkanı Tuğrul’a uyarı; “Kendine gel”

Saadet Partisi (SP) Uşak İl Başkanı Hüseyin Çakmak, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul’un, “CHP, SP ve İP yöneticilerine birinci sorum, tarihin en yüz kızartıcı dayanışmasını yapmaktan memnun musunuz? sorusuna cevabı, “Kendine gel” oldu.
SP Uşak İl Başkanı Çakmak’tan AK Parti İl Başkanı Tuğrul’a uyarı; “Kendine gel”

Tuğrul’a sert sözlerle ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir video görüntüsü ile cevap veren Çakmak, “Sayın AKP il başkanı galiba Genel Başkanının konuşmalarını kulak ardı ediyor. Zira Sayın Cumhurbaşkanımızın Başbakanlığı dönemindeki açıklamalarında kendisi de dile getiriyor aslında. Videoyu izlediğinde belki anlayacaktır” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Çakmak, “Bakın beyler bir önce ki paylaşımımda belirttim. Belediye seçimlerine gidiyoruz. Belediye başkanı seçeceğiz. Şehir-ül Emin’leri seçeceğiz. Bizi hala HDP ile CHP ile İYİ parti ile aynı ittifak a koymanız bir iftiradır. Bizi herhangi bir ittifak ile ananlara hakkımı helal etmiyorum. Zira tek başına her seçim bölgesinde seçime giren parti SAADET PARTİSİ dir. İftira haramdır. İftira haramdır. İftira haramdır” dedi.

“MÜSLÜMANCA BİR TAVIR SERGİLEYİN”

Çakmak, “Kendinize gelin. İktidar partisinin İl Başkanlığı koltuğunda oturduğunuzu unutmayın. İnsanları ötekileştirmek yerine kucaklayıcı bir üslup kullanın. Zira iktidar 80 milyona aynı ve eşit mesafede olmalıdır. Bulunduğunuz koltukların bir emanet olduğunu hatırlatır iftiraya, yalana, karalamalara, kamplaştırmalara müsade etmemeniz, Müslüman’ca bir tavırla siyaset yapmanızı tavsiye ederim. Bu ülkede Saadet Partisi,AKP, CHP, İP, MHP ve diğer bütün siyasi partiler birbirlerinin rakibidir. Ve rekabet kalite getirir. Ama bugün iktidar partisinin il başkanının yaptığı açıklama maalesef kaliteyi ortaya koymuştur. Beka problemi olduğunu dillendiren, onun üzerinden siyaset yapan, oy devşirmeye çalışan bir zihniyet insanları kutuplaştırarak aslında Beka probleminde de samimi olmadığını ortaya koymaktadır. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın ne kadar iftira atarsanız atın bu seçim milletimiz özüne dönecek Milli Görüş Belediyeciliğine kavuşacaktır inşallah” şeklinde konuştu.