Son dakika! İstanbul'da sandıklar açılmaya başlandı! Kim önde Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu?

İstanbul'da sandıklar açılmaya başlandı. Peki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hangi isim önde?
Son dakika! İstanbul'da sandıklar açılmaya başlandı! Kim önde Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu?

14 Mayıs gününün gelip çatmasıyla birlikte oy kullanma işlemleri akşam 17.00'den itibaren sona erdi. YSK tarafından açıklanan bilgiye göre seçim yasakları 21.00'e kadar sürecekti. Fakat saatler 18.30'u gösterdiğinde YSK Başkanı tarafından yapılan açıklamanın ardından seçim yasağının kaldırıldığı açıklandı. Bunun üzerine birçok vatandaş cumhurbaşkanlığı seçiminin son durumunu merak etmeye başladı. İnternetten arama yapan vatandaşlar kimin önde gittiğini ise merak ediyor. Peki İstanbul'da seçim sonuçlarında son durum nedir? Kim önde? Kılıçdaroğlu mu yoksa Erdoğan mı? İşte detaylar.

İSTANBUL'DA SANDIKLAR AÇIKLAMAYA BAŞLANDI 

Oy kullanma sürecinin sona ermesinin ardından milyonlarca vatandaş sandıklarda kimin önde gittiğini merak ediyor. Yapılan açıklamalara göre İstanbul'da sandıklar açıklama başlandı. Buna göre İstanbul'da hangi ismin önde olduğu ise merak konusu oldu. Şu ana kadar İstanbul'da sandıkların yüzde 7,70'i açılmış durumda iken Erdoğan'ın almış olduğu oy oranı yüzde 49,36 iken Kılıçdaroğlu'nun almış olduğu oy oranı ise yüzde 45,80 olarak sayılmıştır. 

ERDOĞAN ÖNDE

İstanbul'da sandıklar açılmaya devam ediyor. İstanbul'da şu ana kadar açılan sandık yüzdesinin 7,70 olduğu öğrenilmiştir. Açılan sandıklardan çıkan oy oranlarına bakıldığı zaman ise cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ın oy oranı yüzde 49,36 olduğu görülmektedir. Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 45,80'dir. Bu gibi güncel bilgilerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

En güncel seçim sonuçlarından anında haberdar olmak için www.usakgundem.com web sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler