Son dakika! İmamoğlu ve Yavaş, İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile görüşecek

Son dakika haberine göre Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'nun İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşeceği öğrenildi.
Son dakika! İmamoğlu ve Yavaş, İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile görüşecek

Altılı Masa'dan ayrılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ülke gündemini değiştirdi. Yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın İYİ Parti lideri Meral Akşener’i ziyaret ettiği öğrenildi. 

BELEDİYE BAŞKANLARI AKŞENER'İ ZİYARET ETTİ

İYİ Parti'den gelen bilgiye göre; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le görüşecek. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ise ''İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı toplantısına katılmayacak.'' ifadelerine yer verdi. Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adaylığı konusunun görüşüldüğü 2 Mart tarihli son Altılı Masa toplantısında ortak adayın belirlenmesi hakkındaki bildiriye imza atmış, ancak daha sonra yaptığı sert açıklamada Altılı Masa’dan ayrıldığına işaret eden ifadeler kullanmıştı. Masadaki 5 lider, Kılıçdaroğlu’nun adaylığında mutabık kalırken İYİ Parti, ‘kazanabilecek aday’ iddiasıyla Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nu önermişti. Bugün gerçekleşecek  görüşmeden sonuç ise kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

İMAMOĞLU ve YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA 

İBB Başkanı İmamoğlu ise söz konusu ziyaretle ilgili olara açıklama yaptı. İBB Başkanı İmamoğlu, ''Bu ziyaretimizi Kemal Kılıçdaroğlu bilgisiyle gerçekleştiriyoruz. Biz Türkiye'mizin depremle birlikte yaşadığı zor günlerde memleketimizin geleceği açısından Altılı Masa'nın çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Saygıdeğer genel başkanımızla duygularımızı paylaştık." ABB Başkanı Yavaş ise ''Masada yaşanan bu olayları seyretme imkanımız yok. Milletin ayrılığa tahammülü yok. Yaraları saracak şekilde bir araya gelmek milletimizin arzusu. Değerlendirecekler." ifadelerine yer verdi. 

İlgili Haberler