Son dakika! Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Böcek'e saldırı gerçekleştirildi

Muhittin Böcek Antalya'da esnaf ziyareti sırasında saldırıya uğradı.
Son dakika! Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Böcek'e saldırı gerçekleştirildi

Son dakika gelen habere göre CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'e esnaf ziyareti sırasında saldırı düzenlendiği öğrenildi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Antalya'da esnaf ziyareti yaptığı sırada AKP ve MHP'nin kurduğu seçim stantlarının yanından geçerken saldırıya uğradığı açıklandı. Yaşanan arbedede polis müdahale etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ise yaşanan bu olayda herhangi bir darbe almadığını sosyal medyadan açıkladı. 

Yaşanan bu olayın ardından Muhattin Böcek sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Böcek'in yapmış olduğu açıklamada Antalya'da esnaf ziyaretinde iken AKP'li gençlerin provokasyonu ile yaşadığı olayı anlatan Böcek şu ifadelere yer verdi; "Esnaf ziyaretimiz sırasında AKP’li gençlerin provokasyonu Antalya'mıza ve siyasete hiç yakışmadı. Taş atanlar değil, kalp yapanlar kazanacak." dedi. 

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI BÖCEK'E SALDIRI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek Antalya'da esnaf ziyareti gerçekleştirirken AKP ve MHP seçim standlarının önünden geçerken saldıraya uğradı. Bu saldırıdan herhangi bir darbe almadığını dile getiren Böcek sosyal medya hesabı üzerinden videolu bir paylaşımda bulundu. Muhitten Böcek yapmış olduğu paylaşımda "Esnaf ziyaretimiz sırasında AKP’li gençlerin provokasyonu Antalya'mıza ve siyasete hiç yakışmadı. Taş atanlar değil, kalp yapanlar kazanacak." notunu düştü.