Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez kimdir, öldü mü? Hasan Bitmez’e ne oldu?

Aktarılan son dakika haberine göre Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM’deki konuşması sonunda bir anda fenalaştı. Genel Kurulu’ndaki bir doktor tarafından müdahale edilen ve kalp masajı yapılan Hasan Bitmez’in sağlık durumu nasıl, öldü mü?
Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez kimdir, öldü mü? Hasan Bitmez’e ne oldu?

TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görülmelerine katılan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, konuşmasını bitirdikten sonra bir anda fenalaştı.

Konuşmasını bitirdikten sonra fenalaşan Bitmez’e Meclis’teki doktorlar müdahale ederken, kalp masajı yapıldığı öğrenildi. Meclis’teki ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılan Hasan Bitmez’in kim olduğu ve sağlık durumunun ne olduğu merak konusu oldu.

10 DAKİKA KALP MASAJI YAPILDI

CNN TÜRK muhabiri Duygu Ayaz Bayram, canlı yayında Meclis’te olan son gelişmeler için şunları söyledi:

"Konuşmasının sonuna geldiğinde kürsüden ayrılırken bir anda baygınlık geçirdi ve yere yığıldı. Sırtını merdivene çarptı. Doktor olan vekiller müdahale için yanına geldiler.

Genel kurulda ilk müdahale başladı. Bitmez'e kalp masajı yapıldı. 10 dakikalık kalp masajının ardından sedye ile hastaneye götürüldü. Genel kurul salonundan çıkarılırken de doktor vekillerin kalp masajı eşliğinden çıkarıldı"

tbmm-de-korku-dolu-anlar-sp-milletvekili-hasan-16620328-6467-m-min.jpg

HASAN BİTMEZ SAĞLIK DURUMU NASIL?

Hasan Bitmez’in sağlık durumu için henüz bir açıklama gelmedi. Fenalaştıktan sonra yere yığılan vekil için Meclis’teki doktorların 10 dakika boyunca kalp masajı yaptığı ve ambulansla hemen hastaneye götürüldüğü gelen bilgiler arasında.

tbmm-de-korku-dolu-anlar-sp-milletvekili-hasan-16620328-2134-m-min.jpg

HASAN BİTMEZ KİMDİR?

Yaşanan bu olay sonrasında Hasan Bitmez’in kim olduğu merak konusu oldu. Siyaset alanında görev alan Hasan Bitmez, Saadet Partisi Kocaeli Milletvekilidir. 1969 yılında Giresun’da dünyaya gelen Bitmez, eğitimini El-Ezher Üniversitesi Usuluddin Fakültesi’nde tamamladı.

Önemli çalışmalarda yer alan Bitmez, son olarak siyasete Refah Partisi’nde başladığı biliniyor. 2023 seçimlerinde Kocaelinden milletvekili olan Bitmez, aynı zamanda Günümüzde Saadet Partisinde Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’dır.