Nadi Sancar;"CHP’ liler kişiye değil, ilkelerine, amaçlarına oy verir"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak İl Başkanı Nadi Sancar sosyal medya hesabından, üyelerini partiye ve adaylarına sahip çıkmaya çağırdı.
Nadi Sancar;"CHP’ liler kişiye değil, ilkelerine, amaçlarına oy verir"

CHP'nin sadece bir "parti" değil; Hem Atatürk'ün emaneti ve vasiyeti” olduğunu hatırlatan Sancar, CHP’nin aynı zamanda cumhuriyetin sigortası olduğunu da vurguladı.

CHP’nin İktidar olsun olmasın 96 yıldır bu görevini yerine getirdiğini savunan Sancar, “Dinin ve etnik kökenin siyasete malzeme edildiği bir ülkede; laikliği ve Atatürk milliyetçiliğini savunan bir parti olarak Cumhuriyet'in temel taşıdır.

CHP’ liler kişiye değil, ilkelerine, amaçlarına oy verir. Belki vardır ama, ben CHP ye başkanı için, yönetim kadrosu için oy veriyorum diyen yoktur. Partiyi ayakta tutan ilkelerdir kişiler değil.

Yaşaması, gelişmesi ve iktidar olması gereken parti CHP dir. Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı da bu olguya bağlıdır. Uzun yıllar iktidar olmamasına rağmen bu parti Cumhuriyet'i dönüştürmek ya da bölmek isteyenlerin önündeki en büyük engeldir.

17 yıldır Cumhuriyet'in tüm kazanımlarını yok etmek için Her şeyi yapan AKP’ye karşı yerelden başlayarak iktidar olmalıyız.

31 Mart'a 7 gün kalmışken el birliği ile partimize ve adaylarımıza sahip çıkarak iktidar olmanın onurunu, gururunu hep beraber yaşayalım” dedi.