Nadi Sancar; “Gerçek liste mühürlü olandır”

CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Halil Arslan ve CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Asım Kalelioğlu ortaklaşa bir basın toplantısı düzenleyerek belediye meclis ve il genel meclis üyeleri listelerini açıkladı.
Nadi Sancar; “Gerçek liste mühürlü olandır”

Parti binasında düzenlenen basın toplantısına, CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar, yaşamını yitiren eski CHP İl Yöneticisi Rıfat Özdemir için rahmet dileyerek sözlerine başladı.

Sosyal medyada yayınlanan haber ve listelerin gerçek dışı olduğunu kaydeden Sancar, basın mensuplarına dağıttığı listeleri göstererek, “Parti mührü ve benim imzam olan gerçek liste bunlardır. Kamuoyu yalan listelere inanmasın” dedi.

Sancar, “Şu anda sizlere dağıttığım gerçek listeler hazırlanırken, parti içi dengeler, meslek dağılımları, nüfus yapısı Uşak’taki demokratik dağılımlara göz önüne alınarak hazırlanmıştır. Elimizden geldiğince Uşak halkını kucaklayan bir liste olmasına çalıştık” dedi ve listeyi okudu.

CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Halil Arslan da Özdemir rahmet dileyerek, daha önce yayınlanan listelerin gerçek dışı olduğunu belirterek Nadi Sancar’ı doğruladı.

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Kalellioğlu da merhum Rıfat Özdemir için başsağlığı dileyerek sözlerine başladı.

Kalelioğlu, “CHP olarak dil, din, ırk ayırımı yapmadan tüm Uşak’ı kucaklayan bir hizmet anlayışı ile 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün temel ilkelerinden birisi de budur.  Uşak’ta yaşayan partimize gönül vermiş ve bizimle aynı amacı taşıyan vatandaşlarımız her zaman bizimle olacaktır.

“Ben varsam parti var. Ben yoksam parti yok” anlayışındaki zihniyet hiçbir partiliye yakışmamaktır. Türkiye genelinde ve ilimizde yükselişte olan partimiz liste bahanesi ile yıpratılmaya çalışılmaktadır. Hakkımızda olumsuz bir algı yaratılmak istenmektedir. Çok çalışarak başarılı olduğumuz bu yoldan bizi hiçbir güç döndüremeyecektir.

Bu nedenle CHP, kişilerin, ailelerin, zümrelerin elinde değildir. Hiç kimsenin koltuk için partiyi elinde tutmasına izin verilmeyecektir. 31 Mart akşamı zafer CHP’nin olacaktır dedi.

CHP Uşak İl Örgütü Belediye Meclis Üyeleri Listesi:

  1. Serdar Varol, (Mimar) 2) Nuri Demirel (Uşak Alevi Kültür. Der. Bşk.), 3) Ümit Akbel (İş adamı), 4) Eren Ceylan (Avukat), 5) Gülay Çolak (Yönetici),  6) Kadir Aydın (İş adamı), 7)Yüksel Doğan (Em. Harita Tek.), 8) Ümit Kenan Özkaya (İnşaat Teknikeri), 9) Mehmet Karakoç (Avukat), 10) Osman Sarıhan (Makine Mühendisi), 11) Mine Özdemir (Mimar), 12) Uğur Dümen (Em. İşci), 13) Nilüfer Gürcan Mühendis), 14) Osman Efe (Esnaf), 15) Akif Uzun (Muhasebeci), 16) Hasan Ilgın (İşçi), 17) Turan Özsoy (Öğrenci), 18) Rızacan Aksoy (Anastezi Tek.), Arzu Karaçam (Öğrenci), Ömer Mert Çavuçe (Öğrenci), 21) Özdemir Öztürk Emlakçı), 22) Muharrem Bayraktutan (Bankacı), 23) Efzun Aslan (Esnaf), 24) Fatma Ayata (Emekli), 25) Serap Gürlük (Serbest Meslek), 26)Adem Akdeniz (Esnaf), 27) Süreyya Aslan (Esnaf), 28) Kutay Okan Çolakgil

CHP Uşak İl Örgütü İl Genel Meclisi Listesi:

1)Kadir Uslu (Veteriner Hekim), 2) Yakup Semiz (Muhtar), 3) Özgür Uğur (Veteriner), Ramazan Kaya (Muhtar), Salih Gürbüz Sarıkaya (Makine Tek.), Savaş metin (Çiftçi), Ümmü Acar (Esnaf)