Nadi Sancar; “CHP’ye sahip çıkmak cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkmaktır”

CHP Uşak İl Başkanı Nadi sançar, üyelerine ve seçmenlerinde seslenerek, CHP’ye sahip çıkmanın cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkmakla eş değer olduğunu belirterek 31 Mart seçimleri için partisine destek olmalarını istedi.
Nadi Sancar;  “CHP’ye sahip çıkmak cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkmaktır”

CHP’nin misyonu olan, Cumhuriyet ile birlikte kurulan ve Türkiye var oldukça var olacak bir parti olduğunu belirterek açıklamasına başlayan Sancar, “CHP, Bizden önce vardı, bizden sonra da var olacak. 96 yıllık yaşamı ile ulu bir çınar olan CHP si kökleri Kuvay-i Milliye dayanan, Anadolu ve Rumeli Müdafa-i Hukuk Cemiyeti'nin devamıdır. Kurtuluşun ve kuruluşun partisi olan CHP si yalnızca Türkiye'nin değil Dünyanın da yaşayan en eski ve en köklü siyasal örgütlerinden biridir.

Cumhuriyet'in ilanı, Devrimler  CHP sinin inançlı kadroları tarafından gerçekleştirilmiştir. Çağdaş ve  modern Türkiye CHP si tarafından kurulmuştur. Bu misyon ve vizyon içinde halkın hiç bir talebi olmadan Demokrasiye de  CHP si sayesinde geçilmiştir. Benim en büyük yenilgim en büyük zaferimdir diyen bir Genel Başkana sahip olmak Demokrasimiz  açısından hepimiz için gurur kaynağı olmalıdır. 

96 yıllık ulu bir çınar olmasına karşın yenilikçi, çağdaş ve devrimci ruhu ile CHP si ülkemizin, halkımızın ve demokrasimizin güvencesidir. Halkımız işte böyle zor zamanlarda CHP sini kendisine uzanacak el, kol kanat gerecek güvence olarak görmektedir” dedi.

Beka sorunu var diyenlerin, aslında kendilerinin beka sorunu olduğunu bildiğini söyleyen Sancar, “İşte tüm bu gerçeklerin ışığında kendisinden sonra kurulan yüzlerce partinin, tarihin derin sayfalarında yer almasına rağmen 96 yıllık ulu çınarın dimdik ayakta durması ülkemizin CHP sine olan ihtiyacının yanında inançlı ve devrimci kadroları sayesindedir. Yıllarca iktidar olarak ülkeyi yöneten partiler nasıl yok olup gittilerse bu gün iktidar olan yada oyuna örgütüne bakmadan iktidar olacağını düşünen konjonktür partileri de yok olacaklar, ancak 96 yıllık CHP si Türkiye var oldukça var olmaya devam edecektir.

Bu açıdan baktığımızda 31 Mart yerel seçimlerinin ne kadar önemli olduğu ortadadır.CHP sinin oylarına gözünü dikmiş ve kendilerinin hiç bir etkinliği olmadan sadece ve sadece CHP si üzerinde oyun oynayanlara gerekli dersi verip hep birlikte 31 Mart'ta halkın iktidarını kuralım.

  • CUMHURİYET HALK PARTİLİ YOL ARKADAŞLARIM,
  • CUMHURİYETİNE VE DEMOKRASİNE SAHİP ÇIKMA VAKTİ GELMİŞTİR.
  • HER ZAMAN Kİ GİBİ BU MUKADDES GÖREV YİNE SANA DÜŞMÜŞTÜR.

Diyerek yazılı açıklamasını tamamladı.