Muharrem İnce sosyal medya hesabından açıkladı! Arayıp tebrik edeceğim

Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklayan Muharrem İnce, bugün sosyal medya hesabından diğer Cumhurbaşkanı adayları hakkında açıklamalarda bulundu.
Muharrem İnce sosyal medya hesabından açıkladı! Arayıp tebrik edeceğim

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce 2018 Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından bu sene yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile birlikte yeniden gündem oldu. Özellikle de sosyal medya hesaplarından gündem hakkında yaptığı paylaşımlar ile sık sık konuşulan isimlerden biri haline gelen Muharrem İnce, son olarak Twitter hesabından yaptığı bir açıklama ile konuşulmaya başlandı. 

TEBRİK EDECEĞİNİ AÇIKLADI! 

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında "Cumhurbaşkanı adayı olan herkesi arayıp tebrik edeceğim ve başarılar dileyeceğim. Kampanyada, emekli maaşımdan hepsinin hesabına para yatıracağım. Ben milletimize zarar veren siyasetteki bu kutuplaşmayı ve nezaketsizliği yok edeceğim. Geçen seçimde bunun karşılığını göremesem de..." ifadelerine yer verdi. 

Yaptığı bu paylaşım ile kısa süre içerisinde gündem olan Muharrem İnce'nin 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de kampanya süreçlerinde diğer adaylara 500'er TL gönderdiği öğrenilmişti. Bu seçimde de konuşulan konular arasında yer aldı.