Muhammet Gür teşekkür etti ve helallik istedi

İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür, seçim kampanyasının sona ermesi nedeni ile başta kendisine destek olan Uşak halkı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti ve helallik istedi.
Muhammet Gür teşekkür etti ve helallik istedi

Gür’ün teşekkür mektubunda şu ifadelere yer verdi:

Çok Kıymetli Hemşerilerim,

“Yaklaşık 3 aydır arkadaşlarımla birlikte yoğun bir seçim kampanyası dönemi geçirdik. Memleketimizi karış karış, adım adım gezerek kalplere dokunmaya, “İYİ”liği anlatmaya çalıştık. Derdinizle üzüldük, sevincinizle mutlu olduk. Bu süreçte haksızlığa da şahit olduk, bize sahip çıkan memleketlimin desteğine de. Hiç kimse için kötü söz söylemedik, kimseye karşı karalama politikası yürütmedik. Memleketimizin önemli sorunları var. Bu yüzden sorunlar ve sorunlara yönelik projelere odaklandık.

UŞAK’A GELEN LİDERLERE VE RAKİPLERİNE TEŞEKKÜR

Seçim süreci boyunca aynı şekilde diğer partiler de tüm gayretleri ile sahadaydılar. Zaman zaman karşılaştık sohbet ettik, birbirimize başarılar diledik. Her zaman şunu ifade etmekten gurur duyarım ki, Uşak adına yola çıkan herkes saygıyı hak eder. Memleketimiz adına çalışan tüm Belediye Başkanı Adayı Arkadaşlarıma, beraberinde kendilerine ve partilerine gönül veren tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bu süreçte memleketimizi ziyarette bulunan ve teşrifleriyle memleketimizi, hemşehrilerimizi onurlandıran, ilimize teşrif sırası ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na, İyi Parti Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’e ve Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a şükranlarımı sunuyorum.

PARTİLİ YOLDAŞLARINI VE AİLESİNİ DE UNUTMADI

Değerli Dostlar,

Yola çıktığım ilk günden bugüne, gece gündüz demeden, kar soğuk demeden, yağmur çamur demeden, her an, adım adım benimle birlikte yürüyen koca yürekli Dava Arkadaşlarıma, başta Genel Başkanım ve Merkez Teşkilatımız olmak üzere Milletvekilimize, İl Başkanıma, İlçe Başkanıma, İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, Gençlik Kollarımıza ve tüm partili gönüldaşlarıma ayrı ayrı ve yürekten teşekkür ediyorum.

Ayrıca Sevgili Eşim ve Evlatlarıma da özveriyle bana destekleri ve sabırları için teşekkür ediyorum.

EN BÜYÜK TEŞEKKÜR KENDİSİNE DESTEK OLAN UŞAKLILARA

Ve Kıymetli Hemşehrilerim,

En büyük teşekkür, en büyük şükran Sizlere…

Seçim süreci boyunca ilgi ve nezaketinizi asla esirgemediniz. Kalbinizi açtınız, bizleri bağrınıza bastınız. Kalplerde yer almak, kazançların en güzeli. Çalışmalarım esnasında bilmeyerek de olsa kalbinizi kırdıysam, hakkınıza girdiysem, sizlere rahatsızlık verdiysem, HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.

Ulu Önder Atatürk’ün işaret ettiği Muasır Medeniyet yolunda, kalbi Uşak için atanlarla birlikte geleceğe koşuyoruz… “

ŞİMDİ KARAR SENİN UŞAKLIM,

UŞAK’IM KAZANSIN, UŞAKLIM KAZANSIN.