Muhammet Gür; "İftiralara inat, ben hep iyi olacağım"

Hz. Muhammed (S.A.V.)’in “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerifini şiar edinerek yola çıktıklarını kaydeden Gür, şahsını hedef alan iftira kampanyalarına karşı sert tepki gösterdi.
Muhammet Gür; "İftiralara inat, ben hep iyi olacağım"

Kendisinin seçim kampanyası boyunca İYİ olmaya gayret ettiğini ve İYİ olamaya devam edeceğinin altın çizen Gür, husumetleri gün yüzüne çıkmış gurupların, kendini, kendi aralarındaki kavgaya çekmeye çalışmalarına ve  aslı astarı olmayan söylentilerle de asla müsaade etmeyeceğini de vurguladı.

İşte Gür’ün sosyal medya sayfasından yayınladığı tepkisi:

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Değerli Uşaklı Hemşerilerim!

Son zamanlarda şahsımı hedef alan ve planlı bir kurgu dahilinde devam eden iftira kampanyaları yürütülmektedir. Bizler ısrarla iyi olmaktan vazgeçmezken, birileri de ısrarla kötü olmak için gayret gösteriyor. Şunu çok açık ve net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Mevcut belediye ve şirketlerinde yöneticilik yapan hiç kimse ile partimizle birlikte yaptığımız resmi ziyaretimiz haricinde asla gizli buluşmam veya görüşmem olmamıştır. Kapalı kapılar ardında görüşme bizlerin işi değildir. Yıllardır kendi aralarında yaşadıkları husumetleri gün yüzüne çıkmış gurupların, bizleri kendi aralarındaki kavgaya çekmeye çalışmalarına asla müsaade etmeyeceğim. Aslı astarı olmayan söylentilerle, bizlerin dik duruşunu, Milletimizle bütünleşmemizi sekteye uğratmak istemektedirler.

“BEL ALTI SİYASET TAKTİĞİNE TENEZZÜL ETMEDİM”

Adaylık süreci için yola çıktığım ilk günden bugüne, hiçbir zaman doğru siyasetten, iyi siyasetten taviz vermedim. Hiçbir rakibim hakkında kötü düşünmedim. Kimse hakkında bel altı bir siyaset taktiği hesabına girmedim. Uşak adına yola çıkmış herkes benim için saygıyı hak eder ve bu minvalde siyaset yapılması asil bir harekettir. Ama şahsıma atılan iftiralarla, tam da bunun tersini yaşadım ve yaşıyorum. Bir linç girişimi başlatıldı. Siyaset demek memleket için proje yarışı, daha iyisini yapabilme yarışıdır. Dünyada insanlar ne teknolojiler ne projelerle uğraşırken, bizlerin daha kat edeceği çok uzun bir yol varken, bu tür ucuz siyaset nedeni nedir? Önce istihdamı artırmak için yerelden kalkınma hareketini acilen hayata geçirmek için herkesin birlik olup ne yapabiliriz konuşmamız gerekirken bu saçma iftiralar nedendir? İnsanların gözünü bu kadar kör eden nedir? Gelişmiş, müreffeh bir Uşak için çalışma yapmanın her defasında önünü kesmek için çaba sarf etme nedeni nedir?

Başka illerin birlik beraberliğini görür imreniriz. Biz neden birlik olamıyoruz? Neden birbirimizi sürekli iftiralarla yok etmeye çalışıyoruz? Birlik beraberlik içinde olup Uşak için çalışmak varken, ayrışmak nedendir? Dünya şeffaf yönetime giderken, kapalı kapılar ardında hesap yapma gereği nedendir?

BİRİLERİNİN İFTİRALARINA İNAT BEN HEP İYİ OLACAĞIM

Uşak için yola çıkarken, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerifini şiar edindik.

Memleketimizin muasır medeniyet seviyesine ulaşması adına, müreffeh UŞAK’ı inşa edebilmek adına, asla ve kat’i surette yolumdan dönmeyeceğim. İyilikten asla vazgeçmeyeceğim. Kirli siyaset anlayışı ile ayrıştıran değil, birleştiren bir siyasi anlayıştan vazgeçmeyeceğim. Enerjimi kötü siyaset için değil, daha iyi bir Uşak ve daha iyi projeler üretmek için harcayacağım. Birilerinin iftiralarına inat, ben hep iyi olacağım. Artık iftira siyaseti dönemi bitmiştir. Artık nezaketin, sevginin kazanma günüdür. İyiliğin kazanma günüdür. İyi günler yakındır.

Hz. Mevlana’nın dediği gibi,

“Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! İşte orası kaderinin değişeceği noktadır.”

Sevgi ve saygılarımla,

Muhammet GÜR

İnşaat Mühendisi İyi Parti Uşak Belediye Başkan Adayı