MHP Uşak İl Başkanlığı’ndan İstanbul çıkartması

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak İl Başkanı Ayhan Kınden ve yönetimi, İstanbul Kağıthane’de gerçekleştirilen Sadabad şenliklerine katıldı. İl başkanı Kınden, İstanbul’da yaşayan Uşaklılardan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım için destek istedi.
MHP Uşak İl Başkanlığı’ndan İstanbul çıkartması

Dün İstanbul’un Kağıthane ilçesinde düzenlenen Sadabad Şenliklerine MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP MYK Üyesi Hüsnü Uğur, Ak Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, MHP Uşak İl Başkanı Ayhan Kınden ve yönetimi, Ak Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ve yönetimi katılım gösterdi.

Şenlik kapsamında düzenlenen cirit müsabakasını izleyen heyet, daha sonra müsabakalara katılan ciritçilere kupa ve madalyalarını takdim etti.

Şenlikte bir konuşma yapan MHP Uşak İl Başkanı Ayhan Kınden, “23 Haziran günü gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için, Cumhur İttifakı adayımız Binali Yıldırım beyefendiye destek olmak için İstanbul’a geldik. Burada Uşaklı hemşerilerimiz ile bir araya geldik ve kendilerinden destek istedik. İnandık, başaracağız, İstanbul'u ehline emanet edeceğiz” dedi.


MHP Uşak İl Başkanı Ayhan Kınden ve yönetimi, Kağıthane’de düzenlenen şenliklerin ardından İstanbul’da bulunan Uşaklı dernekleri de ziyaret etti.