MHP Uşak belde belediye başkan adayları 2024 listesi açıklandı

Yerel seçimler için partilerin aday listesi yayımlanmaya devam ederken MHP Uşak belde belediye başkan adayları listesini yayımladı. İşte aday olan isimler...
MHP Uşak belde belediye başkan adayları 2024 listesi açıklandı

MHP Uşak belde belediye başkan adayları 2024 listesi açıklandı - 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partilerin siyasi çalışmaları tüm hızı ile devam ederken ilk olarak il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan partiler belde belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı.

Bu partilerden biri de MHP oldu. MHP Uşakta belde belediye başkan adaylarını açıkladı. Belirlemiş olduğu adayları listeler halinde açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, 14. etapta 5 ilçe ve 50 belde belediye başkan adayını daha açıkladı. İşte o isimler...

MHP UŞAK BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İSİM LİSTESİ 2024!

MHP’nin Uşak’ta belde belediye başkan adayları şöyle:

Kızılcasöğüt Belde Belediye Başkan Adayı Bayram Peker

Yeleğen Belde Belediye Başkan Adayı Mehmet Kürşat Şahin

Pınarbaşı Belde Belediye Başkan Adayı Muhammet Ergün

Selçikler Belde Belediye Başkan Adayı İzzet Güler

Tatar Belde Belediye Başkan Adayı Hakan Bengiç.

Bugün yapılan açıklama ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde 5 ilçe ve 50 belde belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayını daha açıklamış oldu.

Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde bir kere daha sandık başına gidecek ve bu sefer il, ilçe ve beldelerde yönetimi teslim edeceği belediye başkanları ile muhtarları belirleyecek.