MHP İl Başkanı Ayhan Kınden istifa etti

MHP Uşak İl Başkanı Ayhan Kınden, İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.
MHP İl Başkanı Ayhan Kınden istifa etti

Sosyal medya sayfasından yazılı bir açıklamada bulunan Kınden, genel seçimlerden MHP Uşak Milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiğini, yerine yardımcısı İbrahim Orman’ın atandığını açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tensip ve talimatları ile 14.Şubat.2019 tarihinde il başkanlığı ile görevlendirildiğini hatırlatarak acıkmasına başlayan Kınden, “ 19.09.2020 tarihinde yapılan il Kongresi neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi Uşak il delegelerinin tercihi ile yeniden seçildiğim Milliyetçi Hareket Partisi Uşak il Başkanlığı görevimden;

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin il Başkanları Toplantısında vermiş oldukları talimatları gereğince , Milliyetçi Hareket Partisi tüzüğünün 94.Maddesine istinaden, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için kutlu davamızın şanlı il başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım” dedi.

“İl Başkanlığına İbrahim Orman atandı”

Kınden açıklamasına şu ifadelerle devam etti: “Görevim süresi içerisinde bana desteklerini esirgemeyen başta Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye ,Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. E. Semih Yalçın Beyefendiye ve Genel Merkezimiz divan üyelerimize , MHP Uşak il ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerimize, Uşak’ta bizlere gönül vermiş ülkücü milliyetçi camiamıza , hemşerilerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

MHP Uşak il başkanlığına dava ve yol arkadaşımız İbrahim Orman atanmıştır. Uşak il teşkilatımızda bayrak değişimi eski parti binamızda 06.12.2022 Salı günü saat 17.00 de gerçekleşecektir.

Bugünden itibaren Uşak’ta birlik ve beraberlik içerisinde üç hilalli sancağımızı en üst noktalara taşıyacağıma ve yeni il başkanımız ve teşkilatımızın emrinde olacağımı ifade ediyor, nice onurlu kavgalarda omuz omuza yol yürüdüğümüz bütün yol, dava ve kader arkadaşlarımdan, ülküdaşlarımdan ve bütün hemşerilerimizden helallik diliyorum.

Bizim de hakkımız varsa;

Büyükten küçüğe,

Bizi seven sevmeyen,

Bütün ülkücülere ,

hemşehrilerimize

helal olsun…

Allah'a emanet olunuz…

Kamuoyuna saygı ile duyurulur…”

(SALİH KILINÇ / HABER)