Mehmet Çakın'ndan, Kemal Kılıçdaroğlu'na Hodri Meydan

Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nda yapılan bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, yerel seçim öncesi Uşak Belediyesi’ni kazanacaklarını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için, “Uşak Belediyesi, Ak Parti belediyeciliği ile tanışmıştır. Artık bundan geri dönüş yoktur. Buradan Sayın Kılıçdaroğlu’na bir davette bulunmak istiyorum. 29 Mart yerel seçimleri için buyrun Uşak’tan CHP Belediye Başkan Adayı siz olun. Hodri meydan” dedi. 
Mehmet Çakın'ndan, Kemal Kılıçdaroğlu'na Hodri Meydan

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, Kurban Bayramı nedeniyle bir bayramlaşma programı düzenledi. Kurban Bayramı için yapılan programa; Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, gençlik ve kadın kolları teşkilatları mensupları katıldı. 

Bayramlaşma nedeniyle yapılan programda bir konuşma yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti’nin son büyük olağan kongresinde 2019 yerel seçimlerinin startının verildiğini söyledi. 24 Haziran seçimlerinin ertesi günü yerel seçimin hazırlıklarına başladıklarını belirten Mehmet Çakın, “Bildiğiniz gibi yerel seçimler Ak Parti için iktidara giden yolun başlangıcıdır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan siyasette en büyük atılımını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı göreviyle göstermiştir. Orada yapılan hizmetler halkımızda teveccüh bulmuş ve Ak Parti kurulduğu andan itibaren iktidarın yolunu açan bir gösterge olmuştur. Ak Parti yerel seçimlere sadece bir seçim gözüyle bakmamaktadır. Şehirciliği bir medeniyet anlayışı olarak görmekte, bu doğrultuda seçimlere hazırlanmaktadır” dedi. 

“Yerel yönetimler halkın ihtiyaç ve taleplerinin ilk elden karşılık bulabildiği, sorunların somut olarak çözülebildiği, siyaset kurumunun vatandaş nezdinde en çok kabul gördüğü yönetimlerdir” diyen Mehmet Çakın, şöyle devam etti: “Bunun içindir ki önümüzdeki 29 Mart yerel seçimlerine biz de Uşak teşkilatı olarak tüm gücümüzle çalışacağız. Ak Parti belediyeciğinin Uşak’ta şehircilik anlayışını nasıl geliştirdiğini hep beraber görüyoruz. Ak Partinin dokunduğu tüm şehirler gibi ilimizin de nasıl modern bir görünüme kavuştuğunu gün be gün farkediyoruz. Öncelikle mevcut belediyelerimizin daha güçlü şekilde, daha yüksek oy oranlarıyla yeniden Ak Parti belediyeciliğine devamı in ve şu an farklı partilerde bulunan belediyeleri kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Dur durak bilmeyeceğiz. Bu bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a olan vefa borcumuzdur.”

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NA GÖNDERME YAPTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerel seçimlerle ilgili hedeflerini açıkladığını ve Uşak’ı da kazanacağını iddia ettiğini hatırlatan Mehmet Çakın, “Sayın Kılıçdaroğlu,  yerel seçimler ile ilgili hedefler belirlemiş. Bazı büyükşehirleri saymış ve yanında Uşak’tan da bahsederek bu şehirlerin belediyelerini alacaklarını ve bunun için strateji belgesi oluşturacaklarını dile getirmiş. Uşak Belediyesi Ak Parti Belediyeciliği ile tanışmıştır. Artık bundan geri dönüş yoktur. Buradan Sayın Kılıçdaroğlu’na bir davette bulunmak istiyorum. 29 Mart yerel seçimleri için buyurun, Uşak’tan CHP Belediye Başkan Adayı siz olun. Hodri meydan. Biz Uşak Ak Parti teşkilatı olarak sizinle ve stratejik planlarınızla rekabet etmeye hazırız. Kaybettiğiniz onca seçime bir seçim daha ekleyebilirsiniz. Bu seçimleri Allah’ın izniyle tekrar kazanacağız. Uşak halkı Ak Parti belediyeciliğinin hizmetini görmüştür. Biz de bütün teşkilatlarımızla başta Uşak Belediyesi olmak üzere bütün ilçe ve beldelerimizde yerel yönetimlere Ak Parti mührünü vurmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Öte yandan Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan da birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafları çekildi.