Kurt başkan koltuğu gençlere kaptırmadı

Uşak Servis Araçları İşletmeleri Esnaf Odası Genel Kurulu ve başkanlık seçimleri yapıldı.
Kurt başkan koltuğu gençlere kaptırmadı

Seçimlerde 3 aday yarıştı. Odanın Kurucu Başkanı Ekrem Çetin, genç rakipleri, Doğan Börekçi ve Orhan Bozdağ’ı açık ara farkla geçerek yeniden başkan oldu.

Uşak Servis Araçları İşletmeleri Esnaf Odası Genel Kurulu Mıdıkoğlu Düğün Salonunda yapıldı. Seçimlerde mevcut Başkan Ekrem çetin beyaz, Doğan Börekçi mavi ve Orhan Bozdağ kırmızı liste ile yarıştı.

Kayıtlı 313 üyesi bulunan Uşak Servis Araçları İşletmeleri Esnaf Odası başkanlık seçimleri sonunda odanın kurucu başkanı ve 18 yıldır bu görevi yürüten Ekrem Çetin, 117 oyla 4 yıl için yeniden başkan seçildi.

Rakipleri; Doğan Börekçi 80, Orhan Bozdağ ise 65 oyda kaldı.

Yeniden başkan seçilen Çetin; “Rakiplerimi kutluyorum. Cesaret gösterdiler ve iyi yarıştılar. Artık seçim bitti. Bundan sonra hep birlikte servisçi esnafının sorunlarını çözmek için el ele çalışacağız.  Benim için ailem neyse üyelerim de odur. Bana destek olan üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Seçim sonrası Uşak Servis Araçları İşletmeleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ekrem Çetin (Başkan), Nafiz Tekin, Hüsamettin Gürz, İsmail Kemal Gök, Kartal Önder, Osman Koçak, İsmail Baytok

Uşak Servis Araçları İşletmeleri Esnaf Odasını kuran ve 18 yıldır başkanlığını yürüten Ekrem Çetin koltuğu genç rakiplerine kaptırmadı.

(SALİH KILINÇ / HABER)