Küçük Çarşı Muhammet Gür’ü bağrına bastı

İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür, akşam saatlerinde Küçük Çarşı semtinde yaptığı seçim çalışmasında keyifli anlar yaşadı.
Küçük Çarşı Muhammet Gür’ü bağrına bastı

Kahvehane ve kafeteryaları ile ünlü Küçük Çarşı’da kalabalık bir parti grubu ile çalışma yapan Gür’e esnaf ve halk büyük ilgi gösterdi. Esnafların kimi, çay kahve ikram ederken, kimisi de tatlı ikram etti.

Gecenin en ilginç anları, Gür’ün oy istemek üzere girdiği bir oyun salonunda yaşandı. Karşılarında İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür’ü gören gençler, Gür’le mini basketbol oynamak istedi.

Gençlerin bu isteğini kırmayan Gür, camekân basketbolunda da hünerlerini gösterdi. Ancak karşısındaki genç de iddialı olunca uzun süre berabere süren oyun bitmek bilmedi. Gür, partililerin uyarısı ile oyunu bırakmak zorunda kaldı.

“BU SEÇİMİN KAYBEDENİ YOK KAZANAN UŞAK OLACAK”

Küçük Çarşı’da gördüğü ilgiden olukça mutlu olan Gür, yaptığı değerlendirmede; “Kalan 5 günde gidemediğimiz yerleri dolaşacağız. Küçük Çarşı’da kafeterya, kahve gibi insanların toplu bulunduğu alanları gezdik. İnsanımızın yüreklerine seslendik. Uşak’ın tamamına yakınını gezdik. Şu anda arada atladığımız noktaları gezerek, Uşak halkına seçildiğimiz takdirde hayata geçireceğimiz projeleri anlatıyoruz. Partili çalışma arkadaşlarımız, çalışma konusunda büyük bir özveri gösterdi.” dedi.

Seçim kampanyasını genel olarak değerlendiren Gür, “Geride kalan 4 ayda büyük bir efor sarf ederek baya bir yorulduk. Temennim bu son düzlüğe girerken; kalan 5 gündeki sürecin gerilimden uzak, özgürlüklere ve demokrasiye yakışır bir şekilde devam etmesidir.

Sonucun ne olursa olsun memleketimize, şehrimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.  İnşallah, kazananın alkışlanacağını, kaybedenin bir şeyi kaybetmeyeceğini, kazanın Uşak ve memleketimiz olduğunu herkesin bilerek vakur bir duruş göstereceğini ümit ediyorum” yorumunda bulundu.

“GERÇEKLEŞTİREMEYECEĞİM HİÇBİR PROJEMİ AÇIKLAMADIM”

“Seçimlerde kazanan ben olurum diyebiliyor musunuz?” sorusuna yanıt veren Gür, “Bu konuda sahada ciddi olarak karşılık bulduğumuzun ve her siyasi görüşten insanın adımın üzerinde birleştiğinin farkındayım.  Zaten bizim de omzumuzdaki yükün sorumluluğunu artıran insanlarımızın bu teveccühü oldu.

Kısmet olur da Allah Uşak Belediye Başkanlığını bana nasip ederse, Uşak halkıma vaat ettiğim projeleri gerçekleştiremem konusunda hiçbir korku ve endişem yok.

Ben gerçekleştiremeyeceğime inanmadığım hiçbir proje yazmadım. Bunları gerçekleştireceğime inanarak yola çıktım. Bu projelerimde, kooperatifçilik dışındaki tüm projeler bana aittir. Bunları gerçekleştirdiğimizde, Uşak’ın çehresinin değişeceğini, Uşak’ın ekonomisinin değişeceğini, Uşak’ta işsizlik sorunun kalmayacağını çok iyi biliyorum. Hatta, bu projeler sayesinde yapacağımız üretim ile halkımızın daha ucuza ürünlere kavuşacağını, hayat pahalılığının düşeceğini ve şehrimizin ciddi anlamada büyüyeceğini düşünüyorum” dedi.

“PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEK KADROLARIMIZ HAZIR”

Gür seçildiği takdirde, Belediyenin kurumsal yapısını yeniden düzenleyip ciddi bir şeklide topluma hizmet eden, toplumun sorunlarını ciddi bir şekilde çözen bir belediye haline geleceğine olan inancını dile getirdi.

Bu projeleri hayata geçirecek ve çözüm üretecek kadrolarının hazır olduğunu belirten Gür, “Ben aday olarak ortaya çıktığımda 50’yi aşkın meclis üyesi başvurusu oldu. Ben birkaç kişi dışında hiç birine söz vermemiştim. Bu süreç içerisinde karşılıklarını gördüm. Çok iyi de analizlerde bulunduk. Çok güzel bir kadromuz var. Ben onlara canı gönülden inanıyorum. Kendi alanında başarılı ve deneyimli ama daha önce siyasete çok da bulaşmamış. Baktığımızda siyasallaşmamış bir kadro ile belediyeye geliyoruz. Amatör bir ruhla profesyonelce çalışacak bir kadro oluşturduk.

Yine belediyede gerek memur, gerek içi, gerek taşeron, gerekse 4C’li olarak çalışan çok arkadaşımız var. Ön yargısız, liyakati esas alan, adalet çizgisinden sapmayacak bir yönetim anlayışı ile bu şehre uyumlu bir şekilde hizmet edeceğimize inanıyorum” ifadesini kullandı.

“SAVAŞMIYORUZ YEREL YÖNETİCİLERİ SEÇİYORUZ”

Konuşmasının sonunda Uşaklı seçmenlerine seslenen Gür, “Türkiye çok partizanlaştı. Maalesef parti devleti haline geldi. Bu partizan yapı, ülkemize bir şey kazandırmadığı gibi daha da geriye götürüyor. Artık yerel yönetimlerin bir savaş olmadığını, belediye başkanı, belediye ve il genel meclisi üyeleri ve de mahalle muhtarları seçtiğimizi unutmamamız gerekiyor.

Birbirimizle olan görüş ayrılıklarının kesinlikle kullanacağımız bir dille farklı noktalara çekilmemesi gerektiğini temenni ediyorum. İnşallah 31 Mart yerel seçimleri ülkemize, insanımıza ve tüm toplumumuza hayırlara vesile olur” şeklinde iyi dileklerini iletti.