Kılıçdaroğlu’na çilek hediye edip çilek festivaline davet etti

Bu yıl 34. Yapılacak olan Sivaslı Çilek Kültür ve Sanat Festivali için çok önemli bir konuk, Sivaslı İlçe Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak tarafından davet edildi.
Kılıçdaroğlu’na çilek hediye edip çilek festivaline davet etti

Ankara’ya giden Sivaslı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Hürriyet Şafak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 3-4-5 Haziran tarihleri arasında Sivaslı ilçesinde yapılacak olan 34. Sivaslı Çilek Kültür ve Sanat Festivali’ne davet ederek bir kasa Sivaslı Çileği ve Kılıçdaroğlu adına dokunmuş minyatür halı hediye etti.

Şafak, daha sonra, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel başkan yardımcıları Seyit Torun ve Engin Özkoç gibi isimleri akamalrında ziyaret ederek festivale davet etti.

Ankara gezisini değerlendiren Şafak, “Uşak Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilimiz Özkan Yalım, Sivaslı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Hidayet Çiftçi ve Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Toran ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcılarımızı makamlarında ziyaret edip, fikir alışverişinde bulunduk. Festivalimizi onurlandırmaları adına kendilerine davette bulunduk. Güzel misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)