Kılıçdaroğlu'ndan yeni vaat! Kredi kartı borçlarını hazine devralacak

Kılıçdaroğlu vatandaşlara SMS gönderdi ve yeni vaatlerini açıkladı. Kredi kartı borcu olanları ilgilendiriyor.
Kılıçdaroğlu'ndan yeni vaat! Kredi kartı borçlarını hazine devralacak

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu kredi kartı borcu olan vatandaşlara yeni vaat. Seçimlerin 2.tura kalmasının ardından seçim politikaları devam ediyor. Kılıçdaroğlu bu kez de vatandaşlara SMS yolu ile vaadini duyrdu. Söz konusu mesajda ise şu ifadelere yer verlidi; "Kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak" dedi.

28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde cumhurbaşkanı seçimleri 2.turu yapılacak. Vatandaşlar sandıklara bir kez daha gidecek. Kullanılacak olan oyların ardından ise 13.Cumhurbaşkanı belli olacak. Seçimlere çok az bir süre kalmışken Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir vaad geldi. Kılıçdaroğlu kredi borcu olanlara seslendi. Vatandaşlara SMS yoluyla ulaştı. İşte detaylar. 

KREDİ KARTI BORÇLARI BANKALARDAN DEVRALINACAKTIR

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu devlet hazinesi yardımıyla bankalardan vatandaşların kredi borçlarının devranılanacağını söyledi ve ekledi; "Unutmayın, 28 Mayıs seçimi,bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkede borç batağına saplanma referandumudur!" ifadeleri de gönderilen SMS'te yer aldı. İşte Kılıçdaroğlu'nun göndermiş olduğu mesajın tamamı;

"Sevgili vatandaşım, borç harç evini güçlendirmeye çalıştığını biliyorum. İktidara gelir gelmez, bireysel kredi kartı borçlarınız için kesin çözüm üreteceğim.

Erdoğan'ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak.

Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek. Böylece yüz binlerce vatandaşımız, bu yükün altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak, borç batağı yüzünden yuvalar yıkılmayacak.

Unutmayın, 28 Mayıs seçimi, bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkede borç batağına saplanma referandumudur!

Vatanını seven sandığa gelsin." ifadelerine yer verildi.