Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı bugün var mı?

Kabine Toplantısı ne zaman sorusu toplantıyı yakından takip edenler tarafından sıkça araştırma konusu oluyor. Önemli kararların alındığı Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı bugün var mı? sorularına ilişkin merak edilen detaylar!
Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı bugün var mı?

Kabine Toplantısı son olarak 6 Mayıs tarihinde düzenlenmişti. Ortalama olarak 2 haftada bir düzenlenen Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kameralar karşısına geçerek açıklama yapması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son olarak öğretmenlerin atama takvimine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunmuştu. Öte yandan Temmuz ayında milyonlarca emekli ve memur maaşlarına gelecek zam için gözlerini Kabine Toplantısı’na çevirdi. Peki, Kabine Toplantısı bugün var mı?

SON KABİNE TOPLANTISINDA ÖĞRETMENLERE MÜJDE

6 Mayıs tarihinde düzenlenen son Kabine Toplantısı’nda öğretmen atamalarına ilişkin önemli bir değerlendirme yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, düzenlenen toplantı sonrasında yaptığı açıklamasında şunları söylemişti:

“Bugün ayrıca atama bekleyen öğretmen adaylarımızın durumunu da mütalaa ettik. Milli Eğitim Bakanımız, Hazine Bakanımız ve Ekonomi kurmaylarımıza son 1 kez daha görüşecek, ardından öğretmen adaylarımızı bilgilendirecek, bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır. Fazla zaman kaybına tahammülümüz yok. Kısa zamanda inşallah atamayı da bilhassa bakanımız açıklayacaktır”

KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI?

Kabine Toplantısı bugün var. Son olarak 6 Mayıs tarihinde düzenlenen Kabine Toplantısı sonrasında 20 Mayıs tarihinde de Kabine Toplantısı olacağı belirtildi. 2 haftada bir yapılan Kabine Toplantısı’nın bir sonraki tarihinin haziran ayında olması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın günlük programında Kabine Toplantısı yer aldı. Toplantının saat 15.30’da başlayacağı öğrenildi. Toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan2ın kameralar karşısına geçerek açıklama yapması bekleniyor.