İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den adaylık açıklaması!

2024 yerel seçimleri öncesinde partilerin çalışmaları tüm hızı ile devam ederken Tunç Soyer önemli açıklamalarda bulundu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den adaylık açıklaması!

Önümüzdeki Mart ayında yapılacağı kesinleşen yerel seçimler için partilerin aday belirleme süreci devam ederken CHP'de Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayları belli olurken İzmir adayı açıklanmamıştı. CHP Genel Başkanlık yarışında Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen Tunç Soyer'in yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merak konusu olmuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Lokali’nin açılışını yaptı. Törende birlik üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının ve odaların temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Soyer’e yeni dönem için destek geldi.

2024 CHP İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI KİM, BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI MI?

Soyer, “Çok heyecanlıyım. Canla, başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim” dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kemeraltı Balıkçılar Meydanı’nda tahsis edilen Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Lokali’nin açılışı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla yapılan açılış töreninde Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Genel Başkanı Yalçın Kocabıyık, üyeler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yer aldı.

Yeni tesisin kullanımı için “Hayırlı uğurlu olsun” dileklerini ileten Başkan Tunç Soyer, “Biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sizler aranızdaki bağı ne kadar kuvvetli tutarsanız bu şehre o kadar fazla etkiniz, hizmetiniz olur. Yanınızda olmaya devam edeceğiz. Biz sonuna kadar, iyi günde kara günde yanınızdayız. Neye ihtiyaç duyarsanız yanınızdayız. Her birinizin ne kadar çok şey biriktirdiğini biliyorum. Ne kadar kıymetli deneyimler yaşadığınızı biliyorum." dedi.

İzmir için çalışmaya devam etmek istediğini vurgulayan Tunç Soyer bir kere daha aday olacağını açıklarken bu açıklamalara CHP yönetiminin vereceği yanıt ise merak konusu oldu. Henüz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı da açıklanmazken İzmirliler yarışacak olan adayları merakla beklemeye devam ediyor.