İyi Parti Uşak’ta İstifa

Uşak İYİ Parti kurucu Merkez İlçe Başkanı Ayşegül Obalı, yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.
İyi Parti Uşak’ta İstifa

Obalı, yaptığı yazılı açıklamada İYİ Parti'nin kurucu merkez ilçe başkanı olduğunu, bugüne kadar üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğini, yeni atanan il başkanı ve kurulacak yönetimin elini rahatlatmak için görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Yaşamı boyunca büyük Türk milletinin makus talihini yenmek ve umutlarını yeşertmek için çalıştığını, bundan sonra da bu yolda çalışacağını aktaran Ayşegül Obalı, açıklamasında şunları kaydetti:

Obalı yaptığı açıklamada, yeni atanan il başkanının ve kurulacak olan yönetimin elini rahatlatmak adına istifa etiğini belirterek, " Çocukluk yaşlarından itibaren gönlümüzde yaşattığımız; eylem ve söylemlere döktüğümüz vatan sevgisini, ömrümüzün sonuna kadar devam ettireceğiz. Bizler hiçbir zaman şahsi kaygılar, kazanımlar için mücadele yolunu seçmedik. Bizler, büyük Türk Milleti’nin makus talihini yenmek ve umutlarını yeşertmek için, yola çıkmış insanlarız. Bizler hak bildiğimiz yolda baskılara, engellere asla boyun eğmeyiz. Bizler siyaseti  amaç olarak değil, kadim TÜRK milletine hizmet etme aracı olarak gören insanlarız. Bizlerin boynu, sadece büyük Türk milletinin ve Allah'ın huzurunda eğilir. MHP içinde başlayan ve İYİ Partinin kuruluşuyla devam eden siyasi ve demokrasi mücadelemizi, İYİ Partiyi kurarak devam ettirdik. Görevde bulunduğumuz sürece, ekip ruhuyla her şeyin en iyisini yapmak için elimizden gelen bütün gayreti sergiledik. Bütün imkansızlıklara bütün engellemelere rağmen Uşak’ta İyi Parti Bayrağını  en şanlı şekilde dalgalandırmak için var gücümüzle çalıştık. Başarılı olduk olamadık bu tartışılabilir ama tartışılamayacak tek şey  azimle, inançla, samimiyetle, hesapsızca yaptığımız çalışmalardır. Bu çalışmalarımızı siyasetle az çok alakalı olan her kes bilmekte ve takdir etmektedir.  Uşak kurucu Merkez İlçe Başkanı ve son seçilmiş merkez ilçe başkanı olarak devam ettirdiğim görevimden, yeni atanan il başkanın ve kurulacak yönetimin elini rahatlatmak adına istifa ediyorum. Yeni kurulacak yönetimlerde, aktif olarak görev almayacağım. İYİ partinin üyesi olarak, kurulacak yönetimlerin doğru yaptığı her türlü faaliyeti destekleyeceğimizi, yanlış yapılanlarında karşısında duracağımızı belirtmek isterim. Asıl olan teşkilattır. Makamlar ve insanlar gelip geçicidir. Önemli olan baki olan bu kubbede hoş bir sada bırakabilmektir” ifadelerini kullandı.