İYİ Parti Uşak Teşkilatına Yıldırım düştü

Resmi olarak kurulalı henüz 9 ay olan İYİ Parti Uşak İl Teşkilatının 3. İl Başkanı olarak sanayici Naci Yıldırım (60) atandı
İYİ Parti Uşak Teşkilatına Yıldırım düştü

Yıldırım, genel merkezden resmi onay yazısı beklediğini, Salı günü bir Genel Başkan Yardımcısının Uşak’a gelerek atama yazısını kamuoyuna açıklamasını beklediğini, söyledi.

Kendisini İYİ Parti Uşak İl Başkanlığı için layık gören ve atayan genel merkezine ve yöneticilerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Yıldırım; “Yöneticilerimiz Uşak’a geldiğinde bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Daha sonra randevu alabilirsek başta Uşak Valiliği olmak üzere protokol ziyaretleri, çeşitli meslek örgütleri, odalar ve çarşıda esnaf ziyareti şeklinde bir program düzenledik” dedi.

“HERKESİ KUCAKLAYAN BİR POLİTİKA SERGİLEYECEĞİM”

Salı günü başkanlığı ve yönetiminin resmen açıklanmasından sonra çizeceği başkanlık profili hakkında ipuçları veren Naci Yıldırım, “Ben, 12 Eylül 1980 darbesinden sonra çok genç yaşlarda önce Anavatan Partisi Uşak Merkez İlçe ve daha sonra İl Başkanlığı yaparak siyasete atıldım. Uşak’ta toplumun her kesimini ve sorunlarını iyi bilen bir kişiyim. Yıllarca yaptığım gibi, Uşak’ta 7 den 70’e tüm halkımızı kucaklayan bir politika uygulayarak, İYİ Parti bayrağını Uşak’ta zirveye dikip Uşak Belediyesi ve ilçe belediyelerini kazanmayı hedefliyoruz” şeklinde iddiasını ortaya koydu.

İYİ Parti Uşak Teşkilatı’nın kuruluşundan bu yana geçen 9 aylık sürede çok tatsız olaylar yaşadığını hatırlatan Yıldırım, “İl başkanlığım döneminde öncelikle “İYİ Partiliyim” diyen ve bunu gönülden hisseden partililerimize elimizi uzatarak aynı çatı altında halk için mücadele etmeye devam edeceğiz. Kendi içimizdeki kırgınlıklara son vererek daha güçlü bir şekilde siyaset arenasında boy göstereceğiz” dedi.

İYİ Parti, Uşak il Teşkilatı geçtiğimiz Aralık ayında MHP eski İl Başkanı Av. Ali Kurt başkanlığında kurulmuştu. Ancak, 24 Haziran Milletvekilliği seçimleri öncesi aday belirleme sürecinde genel merkezle anlaşmazlığa düşen Kurt ve ekibinden bazı isimler partiden istifa etmişti.

YILDIRIM 9 AYDA 3. BAŞKAN OLDU

İYİ Parti Genel Merkezi, Kurt’un yerine Evren Duygu’yu atadı. Uşak’ta partiyi seçimlere götüren Duygu ve ekibi de seçim sonrası tüm Türkiye’de il başkanlarının istifası istenesi üzerine il başkanlığı görevinden ayrılmıştı.