İYİ Parti Uşak teşkilatı basınla buluştu

İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri ve İYİ Parti İl Başkanlık Divanı üyeleri basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
İYİ Parti Uşak teşkilatı basınla buluştu

İYİ Parti Uşak Belediye Meclis üyeleri ve İYİ Parti İl Başkanlık Divanı üyeleri basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek değerlendirme ve bilgilendirmede toplantısı düzenledi.

Dört ay gibi kısa bir sürede tüm ilçelerde teşkilatlandıklarına dikkat çeken İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ali Kurt, 11 Mart tarihinde il kongresinin yapılacağını söyledi

Çok güzel ve uyumlu bir ekip ile sahada çalışacaklarını ifade eden İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ali Kurt konuşmasında şunları kaydetti;“Uşak’ta İYİ Parti’ye yakışır bir şekilde kongremizi yapacağız ve 2019’da yapılacak seçimlerin hazırlıklarına devam edeceğiz. Partimiz iyi bir ekip ruhuyla kuruldu ve her geçen gün giderek genişleyen ve büyüyen bir halka gibidir. Uşak ve Türkiye’nin tüm illerinde İYİ Parti’ye halkımızın iyi bir teveccüh gösterdiğinin farkındayız. Bizler, halkımızın huzurunu ve refahını artırmak için bir dava bilinciyle yola çıktık. Ekibimizde kadınlara ve gençlere büyük bir yer verdik. Partimize gönül ve emek veren tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Ayşegül Obalı ise yaptığı açıklamada partisinde cinsiyet kotası uygulaması olduğunu belirterek “Genel başkanımızın da dediği üzere bu bir kadın hareketi. Geçtiğimiz günlerde 8 anneye, 8 kadına ateş düştü. Tüm şehit annelerinin kadınlar gününü kutluyoruz, şehitlerimize Allah’tan rahmet ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.