İYİ Parti Uşak İl Yönetimi oluşturuldu

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Uşak İl Başkanlığı görevine atanan Naci Yıldırım, yeni yönetim kurulunu oluşturarak seçim çalışmalarına başladıklarını açıkladı.
İYİ Parti Uşak İl Yönetimi oluşturuldu

Yıldırım, Uşak İl Teşkilatı olarak sıkıntılı günleri atlattıklarını, yerel seçimlerde İYİ Parti’yi hesaba katmayanların hesaplarını yeniden gözden geçirmelerini istedi.

 Genel Başkan Meral Akşener ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın atamasıyla partinin yeni Uşak İl Başkanı olan Yıldırım, yeni yönetim kurulununun toplumun her kesimini temsil eden insanlarla oluşturulduğunu belirterek, “Yeni oluşturduğumuz il teşkilatımızda; emekli müftü, belediye eski başkanı, eski sağlık müdürü, iş adamı, esnaf, işçi, doktor, sağlıkçı, inşaat mühendisi, mimar ve toptancı gibi değişik görüşlerden insanlar merkez bir partide buluşmuş oldu.  Ülkemizin ve halkımızın menfaati adına çalışmak için el ele vererek bu yola çıktık” dedi.

“ÜLKEMİZE VE İNSANIMIZA YARARLI HER İŞTE İYİ PARTİ OLACAKTIR”

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız SayınKoray Aydın’ın layık görerek beni atamaları ile bana da İYİ Parti Uşak İl Başkanlığı nasip oldu.

Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, üzerinde bulunduğumuz bu koltukların değerini çok iyi bileceğiz ve ona layık olmaya çalışacağız. Benden önce çok zor koşullarda İYİ Parti bayrağını dalgalandıran arkadaşlarımıza buradan çok teşekkür ediyorum. Yeni oluşturulan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla el birliğine Uşak’a hizmet için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Yıldırım; “İYİ Parti’yi hesaba almayan partiler 24 Haziran seçimlerinde birçok köklü partiden fazla oy aldığımız ve daha çok milletvekili çıkardığımızı unutmasın. Yerel seçimlerde bayrağı daha da zirveye çıkaracağız. Bu kez hesaplarını doğru yapsınlar” şeklinde iddiasını ortaya koydu.

İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı şu isimlerden oluştu: Naci Yıldırım (İl Başkanı), Alim Kargın, Abdulkadir Oksak, Arda Çabukusta, Abdullah Geçici, Aslıhan Tuncer, Ahmet Yılmaz, Behçet Akca, Akın Peker, Birol Ketboğa, Alev Ketboğa, Celalettin Uzpeder, Ali Arslan, Cengiz Gürel, Ali Bozkurt, Dilek Salepçi,  Ali Yetiş, Engin Küçükarslan, Naci Özenen, Seher Topal, Necmettin Çelik, Soner Uçar, Nermin Tomur, Ufuk Çetin, Nevzat Demiratan, Yasin Yavuz, Nuri Vural, Yavuz Selim Sert, Ogün Cantekin, Yusuf Özer, Özdemir Koçyiğit, Özgül şeker Çiftçi, Sami Böcekci, Erhan Çoban, Hidayet Korkmaz, Erhan Uzelli, Hüseyin Algül, Galip Peker, Hüseyin Özdemir, Gamze Arslan, İsmail Erkoyun, Halil İbrahim Erkut, Meltem Aksoy, Haluk Bilek, Mesut Akçay, Hasan Hacım, Mete Kanbak,  Hasan Kırkalıoğlu, Murat Oskay, Hazal Aydın, Mustafa İyidilli.