İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı, 1. kuruluş yıldönümünü öğrenci andını okuyarak kutladı

Parti Binası önünden Atatürk Anıtı’na yürüyerek gelen İYİ parti Uşak Teşkilatı, anıta çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’nı okudu.
İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı, 1. kuruluş yıldönümünü öğrenci andını okuyarak kutladı

İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı Parti Sözcüsü Özgül Şeker Çiftçi günün anlam ve önemini belirten bir basın açıklaması yaptı. Özgül, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İyi Parti, demokrasi ve hukuk talebiyle yola çıkan her kesimden insanları kucaklama amacıyla kurulan iyi ve cesur insanların hareketidir.

Bilindiği üzere daha oluşumumuzu yeni tamamladığımız süreçte ne olduğunu anlayamadan seçimlere katıldık. Bütün engellemelere ve maddi imkânsızlıklara rağmen alnımızın akıyla seçimlerden çıkmayı başardık. “Yapamaz” dediler kulaklarımızı tıkadık , “Dağılırlar” dediler daha çok inanarak kenetlendik. Engeller koydular bir bir yıktık.Bugün geldiğimiz noktada Büyük Millet Meclisi’nde gecesini gündüzüne katan bir gurubumuz , ülkemizin her köşesinde fedakar teşkilatlarımız ve milyonlarca gönül verenimizle milletimiz için umut olmaya devam ediyoruz. Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında , hukukun üstünlüğünden bir an bile ödün vermeden , vatanın bölünmez bütünlüğünden asla taviz vermeyerek bu yolda yürümeye ant içtik.Her tür çetin şartlara rağmen birlikte kurup , birlikte büyüttüğümüz İYİ Parti artık bir yaşında. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ’in de söylediği gibi bıkmadan , yılmadan , korkmadan , yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. Çıktığımız bu kutlu yolda nice uzun ve başarılarla dolu yıllar geçirebilmemiz için Allah yardımcımız olsun.”

İYİ Parti Uşak Teşkilatı bir ağızdan son günlerde yeniden tartışma konusu olan öğrenci andını toplu olarak okuması ile kutlama son buldu.