İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Uşak’a geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 16 Mart Cumartesi günü ilimize geliyor. Akşener, saat 14.00 de 15 Temmuz Şehitleri Meydanı (Atatürk Anıtı önü) Uşak halkına seslenerek, İYİ Parti Uşak Belediye Başkanı Adayı Muhammet Gür için destek isteyecek.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Uşak’a geliyor

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım, İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını, Genel Başkanları Meral Akşener’i en iyi şekilde ağırlayacaklarını ve Akşener’in Uşaklılara önemli mesajlar ileteceğini de belirtti. Yıldırım açıklamasında,  "İYİ Parti her türlü baskıya iftiraya ve hakarete karşı durmak adına iyiler tarafından kurulmuş bir partidir.

Türkiye’de demokratik, barış dolu, kimsenin ötelenmediği ve ayrıştırılmadığı bir ortam için İYİ Parti vardır. İşte Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’ de bunları anlatmak için 16 Mart Cumartesi günü saat 14.00 Kent Meydanı, Atatürk Anıtı önünde değerli hemşerilerimize seslenecektir.  Bütün Uşak halkını bekliyoruz “ şeklinde davetini yaptı.

UŞAK’TAN BAŞLAYARAK MİLLETİMİZLE İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ”

İYİ Parti’nin İktidar olmak ve Türkiye'yi barış, kardeşlik ve huzur ortamında yönetmek amacıyla yola çıktığını vurgulayan Yıldırım, “İktidar olmaktan, devleti yönetmekten korkmayan cesur bir lidere sahibiz. Başka partilerin genel başkanlarına yol açan, gelecek hazırlayan bir parti değiliz. Başımız dik, alnımız açık dolaşıyoruz.  Siyaseti başkalarının şahsi menfaatleri üzerine değil milletin menfaatleri için yapıyoruz. Biz Türkiye’yi yönetmek istiyoruz.  Yaptığımız araştırmalara göre, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Uşak’ta açık ara öndeyiz. Şu anda öyle görünüyor ki; 1 Nisan Sabahı Uşak Belediye Başkanlığı koltuğunda İYİ Parti Adayı Sayın Muhammet Gür oturacaktır.

Bu da demek oluyor ki; İYİ Parti olarak, Uşak’tan başlayarak milletimizle birlikte iktidara yürüyecektir” şeklinde iddialı konuştu.