İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın yarın Uşak’ta

İYİ Parti Uşak’ta belediye başkanlıklarını kazanabilmek için tüm ağırlığını koydu.  Yarın (10 Mart Pazar) İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, seçim çalışmaları kapsamında ilimize geliyor.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın yarın Uşak’ta

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım, Aydın’ın Uşak ziyareti hakkında bilgiler verdi ve 16 Mart Cumartesi günü de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Uşaklılara sesleneceğini belirtti.

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım, yarın gerçekleşecek olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın programı hakkında bilgiler verdi ve tüm Uşak halkını Aydın’ı dinlemeye davet etti.

Yıldırım, “Yarın ilimizde bir takım temaslarda bulunacak ve hemşerilerimize seslenecek olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı saat 12..0 civarında Uşak havaalanı civarında karşılayacağız.

Buradan kortej olarak hareket edip İsmetpaşa Caddesi üzerindeki Merkez İşhanı’nda bulunan İl binamıza geleceğiz. Sayın Aydın, saat 13.00 gibi il binamızda partili üyelerimizle görüştükten sonra bir basın toplantısı düzenleyecek.

Saat 14.00 gibi İsmetpaşa Caddesi üzerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdikten sonra, saat 15.00 de Çağrı Düğün Salonu’nda tüm Uşak halkına seslenecek. Buradaki programın bitimi ile 17.30 da Sivaslı ilçe teşkilatımızı ziyaret edecek. Saat 18.00 gibi de Sivaslı esnafını ziyaret edip ilçe halkı ile sohbet edecek ve 18.30 civarında da ilimizden ayrılarak Ankara’ya hareket edecek” dedi.

Yıldırım, tüm Uşak halkını yarın saat 15.00 de Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı dinleme davetini yenileyerek açıklamasına son verdi.