İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Uğur Keskin partisinden istifa etti

İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı kurucularından ve Uşak Belediye Meclis Üyesi Uğur Keskin, yazılı bir açıklama yaparak partisinden istifa ettiğini duyurdu.
İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Uğur Keskin partisinden istifa etti

Partisinde İYİ insanlara kulakların tıkandığını ve vandallığa göz yumulduğunu bu nedenle İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini belirten Uğur Keskin’in belediye meclis üyeliği ise devam ediyor. Keskin, aylardır belediye meclisine de katılmıyordu.

Keskin, istifa gerekçesini yazılı olarak şöyle duyurdu:

“Her ferdine özgürlük vadeden, gelir seviyesi yükselmiş, adil, refah ve huzur içinde medeni bir ülke hayali ile aynı düşünceleri paylaşan dava arkadaşlarım diye baktığım ve kardeşlik hukuku üzerine aynı üstün amaçlarla, bir hayali gerçekleştirmek üzere, milletime, ülkeme, devletime, şehrime hizmet etmek amacı ile yola çıktım. Aynı safta yer aldığım, maddi, manevi ve tüm varlığımla, Uşak il teşkilatı kurucusu olarak yola çıktığım ve bu güne kadar teşkilat çalışmalarında, her türlü riski üstüme alarak, gözümü budaktan sakınmaksızın, belediye meclis üyeliğine, aday olduğum ve 31 Mart 2019 tarihinde belediye meclis üyeliğine seçildiğim kamuoyunun malumu üzeredir.

Ülkemiz, milletimiz şehrimiz, için, hemşerilerimizin verdiği görev ve yetki gereğince, bu güne kadar hayallerimizi gerçekleştirmek için, ülkümüz doğrultusunda var gücümle çalışmaya devam ettim.

Bu günden sonrada, aynı ülkü ile aynı gayret ve azim ile ülkeme milletime, şehrime ve hemşerilerime halis bir kalp ile hizmet edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Varlık amacının tam anlamı ile zıddı bir ortamda, hizmet etmek olanaksız hale gelmiş, anlamsızlaşmıştır.

Üzgünüm ki, ülke için alternatif olmayı hedefleyen ve eleştirdiği tüm olumsuzlukları fazlası ile barındıran, bir grupla çalışma olanağı kalmamış, teşkilatın üst kademelerinde de İYİ niyetle çalışmaya, kulak tıkanmış, vandallık sahiplenilmiştir.

Bu vesile ile kamuoyu önünde basın ve hemşerilerimle içinde bulunduğumuz ahvali özetleyerek, partiden istifa ettiğimi, sizlerle paylaşmayı bir zaruret ve mecburiyet addederim”.

(SALİH KILINÇ / HABER)