Gür’ün başvurusunu Akşener bizzat kabul etti

İYİ Parti Uşak Merkez Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Muhammed Gür, Ankara Genel Merkeze giderek resmi başvurusunu yaptı.
Gür’ün başvurusunu Akşener bizzat kabul etti

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım ile birlikte genel merkeze giden Gür’ün başvurusunun bizzat Genel Başkan Meral Akşener tarafından kabul edildiği açıklandı.

Daha önceki Uşak Belediye Başkanlardan Ali Erdoğan’ın yardımcılığını yapan ve bir dönem de Uşak İnşaat Mühendisleri Oda Başkanlığı görevini yapan Muhammed Gür, İYİ Parti Uşak Merkez Belediye Başkan Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Başvurusunu kabul eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in , partisinin belediye başkanlığını kazanacağı iller arasında Uşak’ı göstermesi, 31 Mart yerel seçimlerinin, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın, CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Asım Kalelioğlu ve İYİ Parti Uşak Belediye Başkanı Muhammed Gür arasında çok çekişmeli ve heyecanlı geçeceğinin göstergesi gibi duruyor.

“UŞAK’TAN İYİ VE UMUTLU RÜZGÂRLAR ESİYOR”

Muhammed Gür’ün adaylığını değerlendiren İYİ Parti Uşak İl Başkanı Naci Yıldırım, “Adayımız Sayın Muhammed Gür, sadece İYİ Parti’nin belediye başkanı olmayacak, Uşak’ta yaşayan başka partililerin de başkanı olacak ve hangi parti ve görüşten olursa olsun tüm hemşerilerimize aynı mesafede duracaktır” dedi.

Ülkemizin içerisinde bulunduğu zor koşullarda İYİ Parti’nin siyasi bir hareketten ziyade bir iyilik hareketi olarak doğduğunu belirten Yıldırım, “İYİ Parti ve İYİ Partililer, ülkemizin ve insanımızın iyi olması için heyecan ve cesaretle ileri atılan memleketimizin, milletimizin iyi olmasına katkı duyan, hiç çekinmeden elini taşın altına sokan, vatanını, milletini seven, çalışkan ve namuslu her vatandaşın sesi olmak isteyen bir yapılanmadır.

 İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, bir kadın lider olarak cesur, yenilikçi, halka yakın ve dik duruşuyla tüm milletimizin takdirini kazanmıştır. İYİ Parti'nin ülkemize iyi gelecek siyasi bir felsefeye sahip olmasından, demokrasiye ve adalete olan inancından, kararlılığından seçmenlerimizin etkileneceğini düşünüyorum.

Uşak Belediye Başkan Adayımız Sayın Muhammed Gür ile tüm yurtta olduğu gibi milletimiz ve Uşak halkı için iyilik dolu umut rüzgârları estireceğiz” şeklinde iddialı konuştu.