Güneş Yalım’ı siyasi rant peşinde koşmakla suçladı

Bugün Uşak merkezde yaşanan doğal gaz sıkıntısı Uşak’ın AK Parti ve CHP’li Milletvekillerini birbirine düşürdü.
Güneş Yalım’ı siyasi rant peşinde koşmakla suçladı

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı bir konuşma yaparak Ulaştırma Bakanından Uşak’taki doğalgaz arızası nedeni ile kente doğal gaz verilememesi konusunda yardım istemesi tartışmaya neden oldu.

Uşak’ın AK Parti Milletvekili Dr. İsmail Güneş de Yalımdan sonra söz alarak TBMM’de Uşak’ta meydana gelen doğal gaz arızasını anlattı ve olayın kontrol altına alındığını söyledi.

Daha sonra sosyal medya sayfasından bir paylaşımda bulunan Güneş, burada Yalım’ı siyasi rant peşinde koşmakla suçladı.

İşte Güneş’in Yalım hakkında yaptığı paylaşım:

“Bugün Uşak ilimizde saat 10 sıralarında kazı çalışmaları sırasında doğalgaz borusunda meydana gelen hasar sonucu doğal gaz kesintisi yaşanmıştır. Hem belediye ekiplerimiz, hem de UDAŞ şirket yetkilileri gerekli tedbirleri almış, tamirat başlamıştır. Saat 18 itibari ile kaynak çalışmaları bitmiş. Doğal gaz verilmeye başlanmıştır.

Etraf illerden ekipler çağrılarak 50 üzerinde kişi ile evlere doğal gaz verilmesi için çalışmaya başlamıştır. Bu sabaha kadar çalışmayı bitirmeyi planlamaktadırlar. Enerji Bakanımız bizatihi ilgilenmiştir. Kendilerine teşekkür ederim.

Bunu meclis gündemine taşıyarak sanki çözümün bir parçası gibi kendini göstermenin ve siyasi rant peşinde koşmanın doğru olmadığı düşünüyorum. Mecliste konuşulduğunda her şey planlanmış ve hazırlanmıştır. Buna cevabını 15.17,de verdik. Öngörülmeyen bir nedenden dolayı Doğal gaz kesintisi yaşayan hemşerilerimize geçmiş olsun diyorum.”

HABERE YORUM KAT
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir