Gece sessizce 00.02’de yayımlandı! Cumhurbaşkanı acil 1 kararı imzaladı

Resmi Gazete her gün birbirinden farklı kararları kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda aktarılan son habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan o karar Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte detaylar..
Gece sessizce 00.02’de yayımlandı! Cumhurbaşkanı acil 1 kararı imzaladı

Zamların, güncellemelerin, değişikliklerin ve kamu personel alımları gibi önemli bir pek çok kararın yayımlandığı Resmi Gazete gece yarısı yeni kararları ile güncellendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın o imzasını taşıyan kararları şu şekilde sıralandı:

27 MART RESMİ GAZETE

Resmi Gazete www.resmigazete.gov.tr adresi üzerinden yayımlandı. 27 Mart 2024 tarihli ve 32502 sayılı Resmi Gazete’de bugün Cumhurbaşkanı kararının olduğu görüldü. Gece yarısı aniden yürürlüğe giren karara ilişkin detaylar haberimizde

YAYIMLANAN KARARLAR

Çeşitli başlıklar altında güncel olarak yayımlanan karar bugün Yürütme ve İdare Bölümü, Cumhurbaşkanı Kararı, Yönetmelikler, Yargı Bölümü, Anayasa Mahkemesi Kararları ve İlan Bölümü başlıkları ile yayımlanarak yürürlüğe girdi.

CUMHURBAŞKANI KARARI

Cumhurbaşkanı Kararları başlığı altında yayımlanan kararlar vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. 27 Mart Resmi Gazete kararında Cumhurbaşkanı Kararında yer alan “Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Dolu ve Boş Kadrolarda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar” için detayları Resmi Gazete üzerinden öğrenebilirsiniz.

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

CUMHURBAŞKANI KARARI

–– Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Ait Dolu ve Boş Kadrolarda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar (Karar: 2024/78)

YÖNETMELİKLER

–– Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Disiplin Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Sicil Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Telsiz Ekipmanlarının Piyasa Gözetimi ve Denetimine Dair Yönetmelik

KAMU PERSONEL ALIMLARI DA DUYURULUYOR

Resmi Gazete’de bunların yanı sıra kamu personel alımları da güncel olarak yayımlanıyor. İlan Bölümü başlığı altında bulunan Çeşitli İlanlar kısmından son olarak kamu kurumlarının yayımladığı personel alımlarını takip edebilirsiniz.