Fatih Erdoğan; " Uşaklılara teşekkür etti"

Dün yapılan yerel seçimlerde MHP Uşak Belediye Başkan Adayı olan Muhammed Fatih Erdoğan da seçim sonuçlarını değerlendirdi.
Fatih Erdoğan; " Uşaklılara teşekkür etti"

Açıklanan sonuçlara göre Erdoğan, 14 bin 078 oy olarak yüzde 10,79 ile Uşak’ta 3. sırada kendine yer bulabildi.

Erdoğan sosyal medya hesabından, “Bugüne kadar hiçbir siyasetçinin adım atmadığı sokakları karış karış gezerek 100 güne yakın bir seçim çalışması yürüttük. Hemşerilerim ve dava arkadaşlarım adaylığımın açıklandığı günden bu yana yanımda dimdik durarak bizi hiç yalnız bırakmadılar. Çalışmalarımız sırasında istemeden de olsa kırdığımız, üzdüğümüz bir hemşerimiz, kardeşimiz olduysa hakkını helal etsinler, kusurumuza bakmasınlar. Çalışmalarım sırasında beni hiç yalnız bırakmayan başta ailem olmak üzere, il başkanımız ve yönetimi, ocak başkanımız ve yönetimi, kadın kolları başkanımız ve yönetimi, belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarım, il genel meclisi üyesi adayı arkadaşlarım, tüm dava arkadaşlarım ve kıymetli hemşerilerime sonsuz teşekkür ederim.

Şehrimizin Yeni Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çakın Bey’i tebrik eder, şehrimiz için en güzel çalışmaları yapacağını ümit eder, başarılar dilerim. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım. Ne Mutlu Türküm Diyene” şeklinde bir paylaşımda bulundu.