Fatih Altaylı'dan son dakika Kılıçdaroğlu iddiası! İlk ve son Cumhurbaşkanlığı adaylığımdı
Bugün Gazeteci Fatih Altaylı tarafından yapılan son açıklamaya göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir daha aday olmayacağı konusunda açıklamada bulunduğunu iddia etti. Altaylı kendi internet sitesinden yayımladığı yazı ile birlikte seçim sürecinin ardından Kılıçdaroğlu hakkında önemli iddialarda bulundu.
GELECEK PLANLARINI ŞEKİLLENDİRİYORLAR
Seçimin ardından CHP'nin izleyeceği yol hakkında konuşan Altaylı "Seçim gecesi ya da ertesi günü. 15 gün önce parlamento kaybedilmiş. Şimdi de Cumhurbaşkanlığı. CHP’de ağızları bıçak açmıyor. Keyifler kaçık. Ekrem İmamoğlu İstanbul’a dönmüş, parti yönetiminden isimler yorgun ve keyifsiz koltuklara yığılmış. Parti içinde herkes yeni duruma göre pozisyon almaya çalışıyor. Genel merkezde zaten siyasi geleceğini Ekrem İmamoğlu’na bağlamış bir grup var. Oldukça bildik tanıdık isimler, hatta parti adına konuşan kişiler, gelecek planlarını şekillendiriyorlar. " şeklinde açıklamalarda bulunarak netlik olmadığı ifade edildi.
BU BENİM İLK VE SON ADAYLIĞIMDI!
Partiden bir kişinin "Sayın Genel Başkan, çok iyi performans gösterdiğiniz ve toplumsal kabulünüzü en üst düzeye çıkardığınız bir seçim süreci yaşadık. Başladığınız yerden çok daha yüksek bir noktada seçimi tamamladınız ama yetmedi. Bundan sonrası için ne planlıyorsunuz! Bir daha seçimde yeniden aday olma planınız var mı, nasıl bir yol haritası çizmeliyiz." şeklinde soru yöneltmesinin ardından "Bu benim ilk ve son Cumhurbaşkanlığı adaylığımdı. Bir daha Cumhurbaşkanlığı dahil, herhangi bir pozisyona aday olmayacağım. Ne zaman yapılırsa yapılsın bir dahaki seçimde aday ben değilim. Böyle bir niyetim de, arzum da yok." şeklinde bir yanıt verdiğini ifade etti.