Fahrettin Tuğrul'dan Özkan Yalım'a Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz tepkisi!

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım’ın bugün Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz ile alakalı yaptığı sosyal medya paylaşımına AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul sert tepki gösterdi.
Fahrettin Tuğrul'dan Özkan Yalım'a Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz tepkisi!

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım’ın sosyal medya paylaşımı kriz çıkardı. 2015 yılında terör örgütü DHKP-C üyeleri tarafından adliyedeki odasında önce rehin alınan ve ardından da şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz anısına Uşak’ta bir hatıra ormanı yapılmıştı. Bu hatıra ormanının girişinde bulunan tabelayı yenilettiğini söyleyerek buradan bir siyasi rant devşirme gayretine giren Özkan Yalım’a en sert tepkiyi AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul verdi.

FAHRETTİN TUĞRUL'DAN SERT TEPKİ!

Özkan Yalım’ın sosyal medya paylaşımına sessiz kalmayan Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, “Sen kimi kandırmaya çalışıyorsun Özkan Yalım? Uşaklı senin yalanlarına kanmayacak. Biz sizin ciğerinizi biliriz.” dedi.

1.jpg

TERÖRİSTİN KUZENİNE CHP'DE ÜST DÜZEY GÖREV!

AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul sosyal medya üzerinden verdiği mesajında çok dikkat çeken bir ayrıntıyı da hatırlattı. Bir haber görseli paylaşan Milletvekili Fahrettin Tuğrul, Şehir Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesi ile sonuçlanan terör eylemini yapan DHKP-C militanlarından olan Bahtiyar Doğruyol’un kuzeni Utku Doğruyol’un CHP’de kampanya yöneticisi olarak görev aldığı hatırlatıldı.

CHP’de üst düzey göreve getirilen Utku Doğruyol sosyal medya direktörü ve kampanya yöneticisi olarak çalışıyor. Ayrıca CHP’nin PKK’nın siyasi uzantısı olan DEM Parti ile yakın teması da biliniyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel kısa bir süre önce yaptığı açıklamalardan birisinde terörle mücadele operasyonlarını eleştirirken şehitler için “tane” ifadesini kullanmış ve bu büyük tepki çekmişti.

2.jpg

UŞAKLILAR YALIM'A TEPKİLİ!

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesine neden olan bir teröristin kuzeninin CHP’de üst düzey bir göreve getirilmesine rağmen CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım’ın Mehmet Selim Kiraz’ın hatırasını siyasi ikbali için kullanması tüm Uşaklıların tepkisini çekti.