Erkan Börekçi de koltuğu bırakmadı

Uşak esnaf odaları seçimlerinde gelenek bozulmadı. Uşak Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Erkan Börekçi de eski oda Başkanı şerif Ahmet Kırmaz’a koltuğu kaptırmadı ve yeniden başkan seçildi.
Erkan Börekçi de koltuğu bırakmadı

Kayıtlı 493 üyesi olan Uşak Kahveciler Esnaf Odası Genel Kurulu İstanbul Düğün Salonunda yapıldı.

Divan Başkanlığına Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Atalay Savaş, üyeliğine de Uşak Fırıncılar ve Unlu Mamuller İmalatçıları Esnaf Odası Başkanı Hasan Kurnaz seçildi.

Erkan Börekçi, “2018 yılında seçildiğim tarihten itibaren bütün üyelerimizi ziyaret ederek onların sorunlarını çözüme kavuşturduk. Üyelerimizin sevinçli ve kederli günlerinde her daim onların yanında olduk.

Odamızın tapulu olan 2 büromuzu birleştirerek 50 kişilik salon elde ettik ve toplantılarımızı burada yaptık. Üyelerimizin ekonomik kazançlarını artırdık” dedi.

Odanın 40 yılı aşkın zamandır başkanlığını yapan bir önceki Başkanı Şerif Ahmet Kırmaz; “Ben odamıza tekrar aday oldum. Ben elimden geldiği kadar odamıza yer kazandırdım. Eğlence parsı, Pazar ruhsatı gibi bir çok şeyi kaldırdım ve her zaman sizleri ziyaret ettim. Sizlere gerekli yardımı yapmak için gayret ettim. Kimsenin kalbini kıracak hareket yapmadım. Yapmam da” dedi.

Faaliyet ve mali raporların ibrasının ardından seçimlere geçildi. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından, yapılan sayım sonucunda; mevcut başkan Erkan Börekçi’nin mavi listesi 190 oy, bir önceki başkan Şerif Ahmet Kırmaz’ın sarı listesi ise 11 oy aldı.

Önümüzdeki 4 yıl için Uşak Kahveciler Esnaf Odası’nı yönetecek liste şu isimlerden oluştu:

Erkan Börekçi (Başkan), Rıfat Kaya, Murat Korkmaz, Volkan Doymaz, Kazım Özyurt, Mustafa Ay, Cemil Kaya

(SALİH KILINÇ / HABER)